Een lichte plek met rust en ruimte om te creëren.

Dit was het uitgangspunt toen wij een plek zochten als een atelier te gebruiken. En wij hebben die plek gevonden in het centrum van Delft. Wij delen deze ruimte graag met andere creatieve ondernemers.

1

Fotoshoot

‘Een dagverlichte plek waar je letterlijk en figuurlijk de rust en ruimte hebt om te creëren.’ Dit was het uitgangspunt toen wij een plek zochten om als atelier te gebruiken. En wij hebben die plek gevonden. Zoek jij ook een rustige plek om te creëren? Dan is ons atelier wellicht een optie. Wij delen deze ruimte graag met andere creatieve ondernemers zoals fotografen en makers. Wij hebben een wisselende collectie van achtergronden en rekwisieten. Alles is aanwezig om prachtig beeld te maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en bijpassende tarieven.

2

Pop up shop

Een webshop is fijn en biedt veel mogelijkheden. Soms droom je als maker toch over een échte winkel. Je ontwaakt al snel uit die droom omdat een stenen winkel ook verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich meebrengt waar je als creatieve ondernemer wellicht niet op zit te wachten. Wij hebben de oplossing voor je: in ons atelier kun je tijdelijk een winkel creëren. Wij hebben een prachtige ruimte van tachtig vierkante meter midden in het stadscentrum van Delft. Deze ruimte kun je helemaal naar jouw smaak inrichten. Heb je hier hulp bij nodig? Dat kan natuurlijk ook, wij maken graag een ontwerp en/of helpen je bij realisatie van de tijdelijke winkel. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en bijpassende tarieven. Bekijk hier een voorbeeld van een pop up shop opstelling met aanwezig meubilair. 

3

Event & workshop

Je bent op zoek naar een centraal gelegen ruimte om een workshop of event te organiseren. Wij bieden jou die ruimte. Ons atelier is ruim en multifunctioneel in te richten en daarmee perfect geschikt voor uiteenlopende gebeurtenissen. Dus of je nu een workshop bloemenkransen maken organiseert of een plek zoekt voor de lancering van je boek, je bent bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en bijpassende tarieven.
Bekijk hier verschillende opstellingen met aanwezig meubilair.

4

Vergaderen

‘Het mooie van afstand nemen, is dat het je dichterbij inzicht brengt.’ Wij bieden je de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen, bespreken of brainstormen. Aan twee grote tafels met voldoende stoelen kunnen jullie van gedachten wisselen en tot inzichten te komen. Het atelier met tuin in het midden van het centrum van Delft is de perfecte plek om los te komen van de dagelijkse gang van zaken en te focussen op hetgeen dat echt belangrijk is. Wil je vergaderen combineren met een moment van ontspanning voor het team? Wij organiseren graag een stadswandeling of boottocht voor je met een ervaren gids. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en bijpassende tarieven. Bekijk hier verschillende vergaderopstellingen met aanwezig meubilair.

Rust en ruimte

Mensen van deze ruimte laten genieten. Dat is ons doel.
Wij ervaren rust en ruimte in ons atelier. En dat gunnen wij anderen ook. Ons atelier is laagdrempelig te boeken, voor een paar uur of een hele dag. Bovendien hebben wij de ruimte zo ingedeeld dat het gemakkelijk transformeert naar het doeleinde waar jij het voor wilt gebruiken. Wij zorgen dat het klaar staat in de door jou gekozen opstelling en dat alles aanwezig is. Heb je speciale wensen, neem gerust contact met ons op.

Tarieven
Je wilt ons atelier boeken en bent benieuwd wat de kosten zijn. Neem contact met ons op en omschrijf je wensen. We sturen je graag onze prijslijst toe met de tarieven. Deze tarieven gelden voor de standaard opstellingen die wij voor jouw gemak bedacht hebben. Je kunt gebruik maken van de ruimte en van dat wat aanwezig is in het atelier. Bij de prijslijst ontvang je een lijst zodat je direct weet wat er standaard aanwezig is.

Gastvrij
Onze gastvrouw ontvangt je in het atelier, zij legt alles uit. Daarna heb je de ruimte tot je eigen beschikking. Dat geeft rust om te creëren, vergaderen of te inspireren. Heb je gedurende de dag iets nodig? Wij zijn op afstand beschikbaar om je te helpen.

Maatwerk

Persoonlijk ontwerp en uitvoering
Passen onze standaard opstellingen niet bij jouw idee? Of heb hulp bij nodig? Dat kan natuurlijk ook, wij maken graag een ontwerp en/of helpen je bij realisatie van de tijdelijke winkel of event. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en bijpassende tarieven.


Neem contact met ons op voor meer informatie

Tijdelijk een stenen winkel in de binnenstad van Delft

Wij werken al enige tijd samen met Design Studio Nu. De handgreep Stick zit op menig maatwerkmeubel die wij voor onze opdrachtgevers hebben gemaakt. Onze meest recente samenwerking is het krukje: een ontwerp van Design Studio Nu die we samen nieuw leven in hebben geblazen.
De lancering van dit nieuwe product was het perfecte moment om een Woodchuck pop-up store te organiseren in het atelier. Het was een groot succes: men kon makkelijk langskomen in het gezellige centrum van Delft om onze producten in het echt te zien en te kopen. Voor ons was het heerlijk om een winkel te creëren en onze collectie eens op een hele andere manier te laten zien aan bezoekers van de pop-up shop. Door de positieve reacties hebben we de shop zelfs verlengd.

Tinta Luhrman

mede-eigenaar Woodchuck