Betaling

In onze shop kun je op verschillende manieren betalen:

Paypal
Met Paypal kun je gemakkelijk en veilig betalen. Je hebt hier een Paypal account voor nodig.

iDeal
Je kunt het iDeal betaalsysteem gebruiken om via je eigen bankrekening de betaling te verrichten.

Bankoverschrijving
Je kunt betalen via bankoverschrijving. Je ontvangt de bank informatie via email. Zodra de betaling is ontvangen is de bestelling definitief geplaatst.

Creditcard
Je kunt met creditcard betalen via Paypal.

Verzending Handle & Grip

tot 75 euro

Standaard wordt de bestelling tot 75 euro met reguliere post via POST NL verstuurd.  Kies je liever voor een aangetekende verzending met track en trace code, geef dan dit aan bij de opmerkingen bij het plaatsen van je bestelling. Wij rekenen extra kosten van 5,00 euro voor het aangetekend verzenden met track and trace code.

boven 75 euro

Retourneren

Je kunt alle producten, mits ongebruikt en onbeschadigd, binnen 14 dagen retourneren. Vul het retourformulier in en verstuur het pakketje naar dit adres:

Design Studio Nu
van Kinschotstraat 19
2614 XJ Delft

Zodra we de producten hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten. De kosten voor de retourzending zullen wij niet terugstorten.

FAQ

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnenkomt?

We versturen standaard op dinsdag. Alle orders tot en met maandag worden die dag verstuurd. Mocht je met spoed je bestelling nodig hebben, neem dan contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Ja, dit is mogelijk zolang de order nog niet verstuurd is. Neem contact met ons op om de wijziging door te nemen.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Wij hebben geen winkel en zijn wisselend aanwezig in het atelier. Wil je de bestelling ophalen dan maken wij hiervoor graag een afspraak. Kies in de afhandeling van je bestelling voor de optie ophalen in Delft.

Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

We aanvaarden de meest bekende betaalwijzen via onze webshop waaronder iDeal en PayPal. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling via overschrijving te betalen. In dat geval wordt je bestelling pas geplaatst wanneer je betaling is ontvangen.

Kan ik mijn order retourneren en ruilen voor een andere kleur of maat?

Ja, je kunt de leren en houten handgrepen retourneren en ruilen, mits ongebruikt en onbeschadigd natuurlijk. Twijfel je over de maat? Misschien kan onze maathulp je ondersteunen bij je keuze. Twijfel je over de kleur? Bestel hier de samplekaart van leren grepen en hier de samples van de houten grepen. We sturen ze je graag gratis toe.

Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen, wat nu?

Elke bestelling wordt met veel zorg ingepakt en verstuurd. Fouten maken is ook menselijk dus als je levering niet overeenkomt met de bestelling die je hebt geplaatst, doen we er alles aan om eventuele fouten recht te zetten. Laat ons weten wat er is mis gelopen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te werken aan de oplossing.

Hoe installeer ik mijn nieuwe Handle of Grip?

Het monteren van onze leren handgrepen is gemakkelijk. Bekijk hier hoe wij Handle en Grip bevestigen. Of download de gebruiksaanwijzing voor Handle of Grip. Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Wat is de meest gebruikte maat Handle en Grip?

Bijna alle maten worden even vaak besteld. De keuze is dan ook persoonlijk. We helpen je graag met het maken van een juiste beslissing. Twijfel je over de maat? Misschien kan onze maathulp je ondersteunen bij je keuze. Wil je onze leren handgrepen zakelijk toepassen? We horen het graag en sturen je een sample kit toe.

Kan ik een sample hout ontvangen?

We helpen je graag met het maken van een juiste beslissing. Twijfel je over de maat? Misschien kan onze maathulp je ondersteunen bij je keuze. Twijfel je over de houtsoort? Bestel hier de samples van Stick. Wil je onze houten handgrepen zakelijk toepassen? We horen het graag en sturen je een sample kit toe.

Kan ik een sample leer ontvangen?

We helpen je graag met het maken van een juiste beslissing. Twijfel je over de maat? Misschien kan onze maathulp je ondersteunen bij je keuze. Twijfel je over de kleur? Plaats hier een bestelling om de samplekaart te ontvangen. Wil je onze leren handgrepen zakelijk toepassen? We horen het graag en sturen je een sample kit toe.

Welke bevestiging wordt geleverd bij Handle en Grip?

Onze bevestiging bestaat uit een bout en een hulsmoer. Je kunt een keuze maken uit rvs, messing en zwarte bouten.

Voor welke dikte deuren/materiaal is Handle en Grip geschikt?

Onze bevestiging bestaat uit een bout en een hulsmoer. Standaard leveren wij een bout die geschikt is voor bevestiging op 18 mm materiaal. Is het materiaal dikker of dunner? Geef de dikte aan bij je bestelling en wij zorgen voor een geschikte bout.

Leveren jullie ook maatwerk?

Jazeker, we hebben ruime ervaring met maatwerk. Zowel voor grote zakelijke orders als voor kleine bestellingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is Handle ook geschikt voor bevestiging op grote deuren, koelkasten en vaatwassers of andere ‘lastige’ plekken?

Jazeker, onze leren handgrepen worden geleverd met een platte hulsmoer. Dat maakt bevestigen makkelijk én geschikt voor keukens. Ook is de bevestiging stevig en daarmee geschikt voor intensief gebruik zoals op een zware deur. Mocht de greep in gebruik wat losser komen te zitten dan kun je de hulsmoer gemakkelijk aandraaien met een inbussleutel. Het leer is 3 mm dik en zal in gebruik iets soepeler worden, net als leer van een riem. Echter blijft de functionaliteit gelijk.

Ik wil graag jullie grepen zakelijk toepassen. Werken jullie samen met stylisten, interieurontwerpers, meubelmakers en woonwinkels?

Jazeker, we werken graag samen. We leveren onze standaard collectie onder speciale voorwaarden. Ook behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De geleverde schroeven lijken te kort, wat nu?

Onze bevestiging bestaat uit een bout en een hulsmoer. Standaard leveren wij een bout die geschikt is voor bevestiging op 18 mm materiaal. De schroef kan korter zijn maar zal samen met de hulsmoer passend zijn. Bekijk hier hoe wij Handle en Grip bevestigen.
Is het materiaal dikker of dunner dan 18 mm? Geef de dikte aan bij je bestelling en wij zorgen voor een geschikte bout.