De beste oplossing ontwerpen voor jouw interieurvraag.
Daar zetten wij ons graag voor in.

Elk project start met een sterk ontwerp dat vervolgens kan worden uitgewerkt tot in de kleinste details. We vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever het gevoel van controle behoudt in het proces van het (ver)bouwen van je woonhuis of kantoor. En onze expertise kunt inzetten precies daar waar jij het nodig acht.

Particulier | Woonhuis

Geen project is gelijk. Daarom vinden wij het prettig om eerst te bekijken waar jullie wensen en behoeften liggen en waar wij onze expertise het beste kunnen inzetten. Je kunt kiezen uit verschillende manieren om met ons samen te werken: van een eenvoudig interieuradvies tot het hele project uit handen geven.

Interieuradvies
Onze ervaring leert dat men de stap naar een interieurarchitect soms groot vindt. Daarom hebben wij verschillende interieuradviezen in onze shop opgenomen. Wij zullen na het aanschaffen van het advies contact met je opnemen voor het plannen van een afspraak. Tijdens het advies krijg praktische tips en adviezen of schetsen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Hier ga je naar de shop, Klik vervolgens op advies, zie de interieuradviezen die we momenteel aanbieden en wat elk advies inhoudt. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Interieurplan
We starten een project met een uitgebreide kennismaking om wensen en behoeften helder te krijgen. Op basis van de verzamelde informatie maken wij een uitgewerkt plan voor een of meer ruimtes. Het resultaat is een interieurontwerp met plattegronden en aanzichten, sfeer- en materiaalcollages en een voorstel voor de gebruikte materialen, meubilair en accessoires.

Ontwerp en realisatie
Design Studio Nu ontwerpt een volledig interieurconcept voor je woning. We starten bij de functionaliteit en indeling van de ruimtes en bespreken de mogelijkheden om te (ver)bouwen. Zo creëren wij de slimste indeling van het huis passend bij jullie woonwensen. Het plan wordt zo uitgewerkt dat vakmensen er meteen mee aan de slag kunnen. Tijdens de realisatie zijn wij er om je te ondersteunen in de vertaalslag van ontwerp naar realisatie. Na de realisatie geven wij aandacht voor de details die het geheel afmaken zoals inrichting en styling.

Zakelijk | Kantoor

Als zakelijke klant is de aanpak altijd maatwerk. Het startpunt is een uitgebreid persoonlijk gesprek. Zo stellen we vast welke aanpak het beste past bij de wensen en behoeften.

Interieurconcept
Design Studio Nu ontwerpt een volledig interieurconcept voor je kantoor. We starten bij de functionaliteit en indeling van de ruimtes en bespreken de mogelijkheden om te (ver)bouwen. Zo maken we de slimste indeling van het kantoor, geheel passend bij waar jullie als bedrijf voor staan en hoe jullie samenwerken. We werken het interieurplan zo uit dat vakmensen er meteen mee aan de slag kunnen.

Uitvoering en realisatie
Na de ontwerpfase is onze ervaring dat er een vertaalslag nodig is van ontwerp naar uitvoering. Wij ondersteunen jullie graag in deze uitvoerende fase waardoor het resultaat precies zo wordt als bedacht.

Finishing Touch
Als de bouwstof gedaald is, komt de fase van de laatste laag. Juist deze fase behoeft de juiste aanpak. We kijken samen weer even terug naar het oorspronkelijke interieurconcept om te zien waar we ons op dat moment bevinden. De ervaring leert dat men dat gaandeweg soms een beetje uit het oog kan verliezen omdat er nu eenmaal veel beslissingen genomen moeten worden in een traject. We brengen de finishing touch aan dat zorgt voor het beste eindresultaat.

1

Inventarisatie wensen

We plannen een gesprek waarbij je uitgebreid alle wensen en behoeften kunt bespreken.
Aan de hand van gerichte vragen krijgen wij een idee waar het interieurontwerp aan moet voldoen en hoe het interieur gebruikt zal worden. We verzamelen alle relevante informatie zoals plattegronden, foto’s en meubilair dat jullie graag terugzien in het interieurontwerp. In dit gesprek gaan we ook direct aan de slag met adviezen of schetsen. Aan de hand van deze brainstorm wordt duidelijk of en welke verdere uitwerking en ondersteuning nodig is. Wij maken een plan van aanpak waarbij de werkzaamheden en de kosten inzichtelijk worden.

2

Interieurplan

Zodra het plan van aanpak akkoord is bevonden, starten wij met de ontwikkeling van het concept en het interieurplan. Alle informatie wordt verwerkt tot een uitgebreide presentatie. Wij presenteren het interieurontwerp met plattegrond, sfeer- en materiaal collage en een voorstel voor de gebruikte materialen, meubilair en accessoires. Wij houden rekening met een correctieronde.

3

Realisatie & uitvoering

Het interieur ontwerp is gereed. Hiermee start de fase van realisatie. Wij zorgen voor de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering. Ons netwerk van specialisten levert offertes aan bijvoorbeeld voor stoffering of maatwerk meubilair. Tevens zijn wij aanspreekpunt voor technische vragen van aannemers en uitvoerders. Wij leveren meubilair, verlichting en accessoires. Wij begeleiden het proces van start tot oplevering.

4

Oplevering & aankleding

Zodra de ruimte is opgeleverd en is ingericht, is het tijd voor de finishing touch. Aandacht voor details is wat een huis of kantoor helemaal af maakt. Met styling zoomen we in op die details. Wij presenteren dit middels een stylingplan waarbij de aankleding van de ruimte centraal staat.


Neem contact met ons op voor meer informatie

Your fresh and stylish approach was a perfect fit for the project

We loved the story you created for us, meaning that our catalog isn’t just a set of images but tells a story. Just like our furniture pieces. Your fresh and stylish approach was a perfect fit for the project. The response we received has been extremely positive and appreciative. We’d do it again any time!

Ziga Vrhovec

Director | Rex Kralj