Beperkingen beperken ons niet.
We zien altijd een realiseerbare oplossing.

Elk project start met een sterk ontwerp dat vervolgens kan worden uitgewerkt tot in de kleinste details. We vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever het gevoel van controle behoudt in het proces van het (ver)bouwen van je woonhuis of kantoor. En vervolgens onze expertise kunt inzetten precies daar waar jij het nodig acht.

Particulier | Woonhuis

Als particulier kun je kiezen uit drie verschillende manieren om met ons samen te werken: van een beknopt advies tot maatwerk

Beknopt interieur advies
We plannen een afspraak om ter plekke advies te geven. In dit twee uur durende gesprek ben je in de gelegenheid om uitgebreid te bespreken wat je wensen en behoeften zijn en eventuele knelpunten. Je krijgt direct praktische tips en adviezen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. In onze shop kun je het interieuradvies direct aanschaffen.

Interieurplan
Op basis van het kennismakingsgesprek maken wij een uitgewerkt plan voor een of meer ruimtes. Je krijgt van ons een plattegrond, sfeer- en materiaalcollages en een voorstel voor de gebruikte materialen, meubilair en accessoires.

Maatwerk
Design Studio Nu ontwerpt een volledig interieurconcept voor je woning. We starten bij de functionaliteit en indeling van de ruimtes en bespreken de mogelijkheden om te (ver)bouwen. Zo maken we de slimste indeling van het huis passend bij jullie woonwensen. We werken het plan tot uit zodat vakmensen er meteen mee aan de slag kunnen. Daarna helpen we tot en met aan de details zoals de styling.

Zakelijk | Kantoor

Als zakelijke klant is de aanpak altijd maatwerk. Op basis van een uitgebreid persoonlijk gesprek stellen we vast welke aanpak het beste past bij de wensen en behoeften.

Maatwerk
Design Studio Nu ontwerpt een volledig interieurconcept voor je kantoor. We starten bij de functionaliteit en indeling van de ruimtes en bespreken de mogelijkheden om te (ver)bouwen. Zo maken we de slimste indeling van het kantoor, geheel passend bij waar jullie als bedrijf voor staan en hoe jullie samenwerken. We werken het interieurplan zo uit dat vakmensen er meteen mee aan de slag kunnen. Na de ontwerpfase is onze ervaring dat er een vertaalslag nodig is van ontwerp naar uitvoering. Wij ondersteunen jullie graag in deze uitvoerende fase waardoor het resultaat precies zo wordt als bedacht.

1,5 meter Economie
De coronacrisis vraagt aanpassingen van ons allemaal. Niet alle bedrijven zijn geschikt om te werken met inachtneming van de richtlijnen. Wij maken een indeling die voldoet aan de richtlijnen én prettig aanvoelt voor de medewerkers.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1

Inventarisatie wensen

We plannen een gesprek waarbij je uitgebreid alle wensen en behoeften kunt bespreken. Aan de hand van gerichte vragen krijgen wij een idee waar het interieur ontwerp aan moet voldoen en hoe het interieur gebruikt zal worden. Ook ontvangen wij graag alle relevant informatie: zoals plattegronden, foto’s en afmetingen van meubilair dat jullie graag terugzien in het interieurontwerp.
Wij maken een plan van aanpak waarbij ook de kosten inzichtelijk worden.

2

Interieurplan

Zodra het plan van aanpak akkoord is bevonden, starten wij met de ontwikkeling van het concept en het interieurplan. Alle informatie wordt verwerkt tot een uitgebreide presentatie. Wij presenteren het interieurontwerp met plattegrond, sfeer- en materiaal collage en een voorstel voor de gebruikte materialen, meubilair en accessoires. Wij houden rekening met een correctieronde.

3

Realisatie & uitvoering

Het interieur ontwerp is gereed. Hiermee start de fase van realisatie. Wij zorgen voor de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering. Ons netwerk van specialisten levert offertes aan bijvoorbeeld voor stoffering of maatwerk meubilair. Tevens zijn wij aanspreekpunt voor technische vragen van aannemers en uitvoerders. Wij leveren meubilair, verlichting en accessoires. Wij begeleiden het proces van start tot oplevering.

4

Oplevering & aankleding

Zodra de ruimte is opgeleverd en is ingericht, is het tijd voor de finishing touch. Aandacht voor details is wat een huis of kantoor helemaal af maakt. Met styling zoomen we in op die details. Wij presenteren dit middels een stylingplan waarbij de aankleding van de ruimte centraal staat.


Neem contact met ons op voor meer informatie

Your fresh and stylish approach was a perfect fit for the project

We loved the story you created for us, meaning that our catalog isn’t just a set of images but tells a story. Just like our furniture pieces. Your fresh and stylish approach was a perfect fit for the project. The response we received has been extremely positive and appreciative. We’d do it again any time!

Ziga Vrhovec

Director | Rex Kralj