Design Studio Nu | Team

03 feb 2022

Bij Design Studio Nu geloven we sterk in het bundelen van krachten. Wijzelf zijn daar een voorbeeld van. Wij hebben onze expertises gebundeld; Tessa als interieurarchitect en Nathalie met haar achtergrond als psycholoog/gedragswetenschapper. Als wij ontwerpen maken stellen wij de opdrachtgevers centraal, kijken vervolgens wat een ruimte vraagt en tenslotte passen we onze Design Studio Nu look and feel toe. Dat onderscheidt ons van andere interieurontwerpbureaus.

Omdat wij al die leuke opdrachten niet met zijn tweeën kunnen doen, worden wij ondersteund door mensen met elk hun unieke kracht en talent. Dankzij hen kunnen we de taken binnen Design Studio Nu verdelen. Op deze manier maken we mogelijk om meer mensen van interieur ontwerpen en producten uit de shop te voorzien.

Regelmatig worden wij benaderd of studenten bij ons stage kunnen komen lopen. En ook daarin zien wij het bundelen van krachten. De jonge studenten werpen een frisse blik op ontwerpen met zich mee, wij delen onze ervaring en kennis met hen.
Twee stagiaires stellen zich aan jullie voor, je kunt hen de komende periode bij Design Studio Nu tegenkomen.

Ilja Mekel | student HMCollege

“Ik ben Ilja, 19 jaar, en woon momenteel in Leiden. Ik studeer interieuradvies op het HMCollege en zit nu in mijn laatste jaar. Ik heb gemerkt dat het vak van interieuradviseur echt is wat ik later wil doen.  Na mijn opleiding ga ik een vervolgopleiding doen om nog meer kennis te krijgen van het vak. Ik overweeg volgend jaar een tussenjaar te nemen en met een vriendin lekker een jaar te gaan reizen. Dit is ook echt iets wat ik leuk vind om te doen: het ontdekken van nieuwe landen, nieuwe culturen, nieuw eten.

Naast school en werk vind ik het ook fijn om creatief bezig te zijn en veel met mijn handen te doen. Ik teken en schilder graag en ik vind het ook leuk om met kleiwerk bezig te zijn. Ik heb ook een naaimachine en daar maak ik, wanneer ik er tijd voor heb, kleine projectjes mee.

Ik zal aankomende negen weken van februari tot en met april bij Design Studio Nu gaan stage lopen. Ik heb er veel zin in!”

Isja Smits | Student Hogeschool Windesheim

“Ik ben Isja, 20 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen. In de komende periode zal ik voornamelijk werken aan het ontwikkelen van een nieuw product voor Design Studio Nu als afstudeerproject. Daarnaast draai ik mee in alle andere facetten van Design Studio Nu.  

Na mijn afstuderen hoop ik een leuke baan te vinden en te gaan werken. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en sport ik af en toe. 

De veelzijdigheid van het ontwerpproces spreekt mij erg aan. Ik word enthousiast van het maken van ideeschetsen maken en het realiseren daarvan. Ik ben erg benieuwd naar alles wat ik ga leren in de aankomende tijd.”

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *