Gestyled door | Anne Marije Baars

16 apr 2020

Er wordt veel gezegd over Instagram, zowel positief als negatief. Het medium zou bijvoorbeeld oppervlakkig zijn en er worden alleen maar mooie plaatjes gedeeld. Onze ervaring is gelukkig een stuk milder. Ja, er worden prachtige inspirerende beelden gedeeld die zorgvuldig worden gekozen om te delen. Tegelijk maar wij komen ook met zo veel bijzondere mensen in aanraking. Zoals Anne Marije Baars. Zij deelt haar leven en stelt zich daarbij kwetsbaar op. Dus niet alleen maar mooie dingen maar ook diepere filosofische gedachten en haar kijk op het leven.

Laagdrempelige minimalistische levensstijl

Bovendien probeert zij anderen te overtuigen om een minimalistische en duurzame levensstijl eens een kans te geven. Met hele eenvoudige handelingen zoals het vervangen van handgrepen op een bestaand badkamermeubel. Op deze manier krijgt het badkamermeubel een nieuwe uitstraling en kan het weer jaren mee.
Hierin ontmoeten wij elkaar. Onze handgrepen zijn uitermate geschikt om een eigen stempel te drukken op bestaande meubels en met maatwerk kan elke greep vervangen worden door Sticks.

Eco friendly materialen

En ook onze standaard grepen zijn hiervoor geschikt. Zo gebruikte Anne Marije Stick maat 3 in Bamboe als handgreep op een schuifdeur en de eco friendly zwarte handle in de kinderkamer van haar dochter Jackie.

We zijn benieuwd of Anne Marije je heeft kunnen inspireren om ook aan de slag te gaan met bestaande meubels in jouw huis. Mocht je informatie willen over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Credits

Foto’s door Anne Marije Baars

Design Details

Badkamer | Stick maatwerk in bamboe
Schuifdeur | Stick maat 3 in bamboe
Kinderkamer | Handle maat 4 in eco friendly zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *