Handles bij Hills & Mills

15 jun 2017

Zoals jullie misschien nog wel weten hadden we tot eind vorig jaar een andere naam en website (lees er hier meer over). We besloten de nieuwe website helemaal fris te beginnen en dus starten we ook opnieuw met onze blog. Ons archief met blogberichten is met deze verandering niet meer zichtbaar en van sommige berichten is dat eigenlijk heel jammer. Dus blazen we af en toe zo’n oud bericht weer nieuw leven in. Te beginnen met: Hills & Mills.

“Hills & Mills is in de zomer van 2012 geopend en wekte al tijdens de verbouwing onze interesse op. Een pure food café was zeer welkom in Delft. Wij houden er nu regelmatig werklunches en wij vinden dit adres een echte aanrader. Gastvrij, gezellig en gezond puur eten dat bovendien heerlijk smaakt. Bezoek je Delft, ga er dan zeker even langs.
Bij een van onze bezoeken aan Hills & Mills ontstond het heldere idee om onze leren handgrepen toe te voegen aan het toch al zo mooie café met monumentale elementen. Sheraz Kazmi van Hills & Mills was direct enthousiast over deze verandering. Hij krijgt sindsdien regelmatig de vraag of hij het kleurnummer van de kasten wil delen. De combinatie van het marmeren werkblad, de koperen metalen afwerkstrip, de grijs groene tint op de kasten en subtiele toevoeging van het cognac-kleurige leer bevalt veel gasten goed. Fotograaf Andrew Walkinshaw hielp ons om deze prachtige beelden vast te leggen. Hierbij komt de sfeer van Hills & Mills en onze cognackleurige Handles perfect naar voren.”

Ben jij wel eens bij Hills & Mills geweest? Of ben je van plan nog eens te gaan? We zijn benieuwd dus laat gerust een berichtje achter.

Credits

Leren handgrepen – Design Studio Nu
Fotografie Andrew Walkinshaw
Hills & Mills | Oude Langendijk 6 | Delft

Design Details

Leren handgrepen cognac maat 4 – naar de shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *