Kast opruimen | Herfst

28 okt 2016

Opruimen voor de Herfst

Het is herfst! In de herfstvakantie reden wij naar onze huisjes op de Veluwe en in Drenthe en zagen zoveel mooie herfstkleuren in de natuur. Het is een heerlijk seizoen. Nu de zomer echt over is, wordt het ook tijd voor andere kleding en eerlijk gezegd verheugen wij ons op lekker fris weer zodat je weer eens lekker mooie vesten en sjaals aan kunt doen. Nathalie ging aan de slag met haar garderobekast en vertelt haar tips.

“Zoals jullie misschien wel weten, is opbergruimte in ons huis schaars. Eerlijk is eerlijk: dat komt voornamelijk omdat wij met een gezin met drie kinderen in een stadsappartement in de binnenstad van Delft wonen. In de praktijk betekent dat dat Bas en ik een kast van 100 cm delen en dat is niet heel ruim. Een uitpuilende kast levert onnodige irritatie dus ik ben aan de slag gegaan en heb de kleding uitgezocht. Op basis van mijn ervaring heb ik de volgende tips voor je, mocht je ook aan de slag willen:

Van een opgeruimde kast word ik erg blij. Daarna ben ik meteen doorgegaan met het maken van kleding moodboards. Dit kun je gemakkelijk doen met een Pinterest bord speciaal voor kleding. Zo zie je ook direct wat je kledingstijl is en kun je op zoek gaan naar specifieke items. Ik geef momenteel liever iets meer geld uit aan één kledingstuk dan aan meerdere die uiteindelijk op een stapel belanden”

Wat is jouw aanpak om je kast te organiseren? We horen het graag!

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *