Badkamer Amsterdam | in ontwikkeling

25 mrt 2019

In deze blogpost delen we een project dat al een tijdje in ontwikkeling is. Onze projecten hebben uiteenlopende doorlooptijden. Sommige projecten starten en moet het ontwerp eigenlijk op hetzelfde moment al klaar zijn: dit zien we regelmatig bij nieuwbouwprojecten waar beslissingen ver van te voren gemaakt moeten worden. Andere projecten duren juist weer wat langer omdat de opdrachtgever ons in fasen opdracht geeft voor steeds een nieuwe ruimte. Ons antwoord om overzicht te behouden is een eenduidige werkwijze waar onze klanten binnen een korte tijd het volledige ontwerp hebben liggen tot in de kleinste details. De uitvoering van het ontwerp wordt vervolgens in een eigen tempo gerealiseerd, geheel passend bij de wensen en behoeften van de klant.

Zo ook bij dit project van een woning in Amsterdam. Het plan voor de badkamer is in het najaar gepresenteerd. De opdrachtgevers wilden hun woning helemaal afstemmen op hun wensen en behoeften. Tegelijk waren ze er nog niet uit wat die wensen nu precies zijn voor de badkamer omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Wij maken maar liefst vijf ontwerpen in dezelfde ruimte om hen te helpen bij de keuze wel of geen bad, een enkele of dubbele douche en hoe om te gaan met opbergruimte. Om het laatste te bewerkstelligen ontwerpen wij regelmatig een opbergkasten op maat maar een bestaande badkamerkast kan natuurlijk een goed alternatief  zijn.
De sfeer van de ruimte bleef in elk ontwerp gelijk: een lichte witte ruimte met een combinatie van contrasterende materialen, de warmte van hout, het transparante van glas en een subtiele detail in grafisch tegelwerk. Styling is in deze minimalistische ruimtes van belang: elke detail valt op dus wij ondersteunen de klant met de keuzes voor kraan tot aan badkamer accessoires aan toe.

Neem hier een kijkje om alle ontwerpen naast elkaar te zien. De opdrachtgever heeft besloten even de tijd te nemen om te kijken welk ontwerp het beste past en daarna tot uitvoering over te gaan. We zijn benieuwd welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Laat gerust een berichtje achter, we horen graag van je!

Credits

Beeld omslag
Beeld 1, 2, 3, en 4
Ontwerp door Design Studio Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *