Gestyled door | Avenue Design Studio – deel 2

14 dec 2017

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij naast een fijne vriendschap met Holly Marder van Avenue Design Studio ook een goede werkrelatie. Zo maakt ze regelmatig foto’s voor ons, zoals de sfeerfoto’s op deze website, een deel van de foto’s in de shop en in branding opdrachten zoals die van Vertigo Bird en Rex Kralj. Het leuke van zo’n nauwe samenwerking is dat je ook snel op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen van elkaar. Zo kregen wij zo nu en dan een kijkje achter de schermen van de ontwikkelingen rondom dit project in Miami waar we in deze blogpost meer van laten zien. En zo zag Holly als een van de eerste de prototypes onze nieuwste houten handgreep Stick. Haar reactie op de handgreep is voor ons heel waardevol want als Holly het een mooi greepje vindt dan weet je dat je iets goeds in handen hebt. Bovendien vond zij het niet alleen een mooie greep; ze besloot ze ook toe te passen in dit project.

Ruim anderhalf jaar geleden begon Holly met deze bijzondere opdracht. De opdrachtgever uit de Verenigde Staten liet Holly overkomen om een compleet interieur plan voor haar penthouse te maken. Zij besprak in dit eerste bezoek alle plannen met de opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Ook koos ze zorgvuldig de materialen die gebruikt moesten worden. Daarna ging zij weer terug naar Nederland en bood verdere ondersteuning vanuit hier. In die periode zag zij onze grepen en zo was de klant in Miami de eerste die onze eiken greep Stick kreeg.
Het resultaat is prachtig geworden en precies zoals Stick bedoeld is: om met een greep een subtiele toevoeging van warmte aan te brengen. Wil je meer van dit project zien? Neem dan een kijkje op de blog van Avenue Design Studio. Daar vertelt Holly uitgebreid over het project.
Wil je meer variaties zien van Stick? Ga dan naar onze shop en ontdek de mogelijkheden.

Wat vinden jullie van Stick in dit project? En waar zouden jullie Stick gebruiken in je huis? We zijn benieuwd naar je reactie dus laat gerust een berichtje achter.

Credits

Alle beelden | Holly Marder van Avenue Design Studio

Design Details

Stick maat 2 in eiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *