Gestyled door | Avenue Design Studio Project R

23 apr 2018

We kunnen er kort over zijn: het is zo fijn om onze producten zoals onze leren handgreep in mooie interieurs terug te zien. Dus deze gestyled door categorie is wel een van onze favorieten te noemen. En het doet ons plezier om steeds vaker de nieuwe houten handgreep Stick te zien bijvoorbeeld op vermeldingen op Instagram. Heb je ook onze handgrepen gebruikt in je huis? We zien graag het resultaat dus stuur ons gerust een mail met een foto of tag ons als je een foto plaatst op Social Media. Nu snel terug naar deze inspirerende blogpost: dit keer staan de leren handgrepen centraal in het project van Avenue Design Studio. Holly weet er altijd een mooie subtiele plek voor te vinden in haar projecten, laten we snel verder kijken.

Toen wij, jaren terug, deze nieuwe maat handgreep aan onze collectie toevoegden, waren wij op zoek naar een passende manier om de lange smalle leren handgreep te fotograferen voor de shop. Het werd een basic ladekastje van IKEA . Simpelweg door de lades om te draaien konden we gemakkelijk de greep met behulp van een vleugelmoer erop bevestigen. Het werd een favoriete DIY van vele klanten. Zo ook van Holly Marder die deze toepassing ook gebruikte in haar studio. En dus kwam deze DIY ook terug in haar projecten. Je ziet de leren handgreep in de kleur Kastanje in maat 3 met zwarte bevestiging in deze speelkamer. Het is ideaal voor het opbergen losse rommeltjes, pennen en papier.

Ook in de slaapkamer komen de leren greepjes terug. Dit keer in een succesnummer van Holly. Zij maakte eerder een knus lees- en zithoekje in de kinderkamer van haar dochter. De dochter van de opdrachtgever kreeg minstens net zo’n lekker plekje. Met op de opberglades de leren handgreep wederom in de kleur Kastanje in maat 2 met zwarte bevestiging.

We zijn benieuwd: wat is jouw favoriete toepassing van een leren handgreepje?

Design Details

Shopping Collage 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *