Kantoor Leiden | in ontwikkeling

17 apr 2018

Het is al weer enige tijd geleden dat wij iets deelden over de projecten waar we mee bezig zijn. In onze mini break kwam het besef dat we daar best iets meer van kunnen laten zien. Dus besloten we de in ontwikkeling categorie hier op de blog aan te vullen. Maar vooral ook om de projecten zodra ze gereed zijn te fotograferen. Ze  vertellen elk een verhaal en zijn te mooi om niet bij stil te staan. Omdat het wel tijd van ons vraagt, heb je nog even geduld nodig voor de eerste resultaten maar hopelijk kunnen we je voor de zomer een aantal projecten tonen.

Multi-functionele en prettige werkomgeving

Eerst starten we met een project in ontwikkeling: Sander Verheul is voor ons een bekende opdrachtgever. Hij nam, nu alweer jaren geleden, contact met ons op naar aanleiding van een interview dat in 101 Woonideeën stond. Hij zocht een partij die ervaring heeft met het combineren van psychologie en interieur. Wij ontwierpen vervolgens met zorg en aandacht een school voor jongeren in een gesloten instelling. Na deze bijzondere opdracht werkten wij vaker samen met Sander. We ontwierpen een kantoor voor hem waar op verschillende manieren gewerkt en overlegd kon worden. De centrale behoefte van Sander en zijn team bleef: een ruimte die prettig aanvoelt én multi-functioneel is.

Voor de meest recente opdracht gold dit ook. De aanleiding voor een nieuwe opdracht is de verhuizing naar   een nieuwe plek en vroegen ons mee te denken over de indeling van het nieuwe kantoor. De ruimte was weliswaar anders van vorm maar het liefst nam het team een groot deel van het meubilair mee om te kunnen hergebruiken. Maar er was ook behoefte aan een frisse wind. Het resultaat is een kantoor dat aansluit bij de nieuwe manier van werken. Door te kiezen voor deels kantoormeubilair maar ook deels regulier meubilair zoals leren eetkamerstoelen als vergaderstoelen ontstaat een prettige huiselijke werkomgeving. Er is bovendien meubilair toegepast dat flexibel is qua opstelling zodat er op verschillende manieren mee gewerkt kan worden. We adviseerden ook maatmeubilair zodat de volledige ruimte optimaal benut zou worden.

Credits

Omslag beeld 
Kantoor 1 
Collage 123 –
Interieur ontwerp Design Studio Nu
Kantoor 2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *