Kaaita

16 mrt 2018

Grappig hoe dingen kunnen gaan: er verschijnt een melding van een nieuwe volger op ons Instagram account en privé account terwijl we online zijn. Nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we even kijken naar het profiel van Kaaita. Het blijkt een ontwerpbureau te zijn met een bescheiden collectie van producten die een positief effect hebben op het dagelijks leven. Onze nieuwsgierigheid neemt verder toe en we nemen ook een kijkje op hun website en zien een schommel waar we direct een beetje verliefd op worden.
En ook al leuk: Kaaita komt uit Ljubljana, Slovenië. En dat kennen we via onze opdrachtgevers Rex Kralj en Vertigo Bird.
We nemen contact met hen op omdat wij graag een schommel willen in onze studio. Vervolgens blijkt dat Kaaita ons is gaan volgen vanwege het werk dat wij gedaan hebben voor Rex Kralj en Vertigo Bird. Het cirkeltje is rond. Wij kunnen er zo van genieten dat in deze tijd de wereld klein is en dat je gemakkelijk met elkaar kunt samenwerken.

We zijn nu in afwachting van de schommels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De zitting kan houtkleurig zijn, wit of zwart. Ook de kleur van de touwen kun je zelf bepalen. We kozen voor een geheel zwarte schommel met zwart touw en zwarte zitting. De touwen worden, op ons verzoek, heel lang zodat ze de zes meter hoogte van de studio aankunnen. Naast in de studio, gaan we ze ook toepassen in onze huizen. Na onze mini-sabbitical zullen we het resultaat fotograferen en hier met jullie delen. We kunnen niet wachten om de schommel zelf uit te proberen

Credits

Alle beelden via Kaaita
Collage | balance | schommel in woonkamer | schommel zwart | raam

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *