Pegrail | het drogen van kruiden

31 aug 2021

Eigenlijk al onze eigen ontworpen producten komen voort uit behoefte. Zo ook met Pegrail. We houden van het drogen van kruiden en bloemen maar niet van de rommel die dat mee kan brengen. Overal in huis omgekeerde hangende bosjes geeft ons al snel onrust. Zonde want het proces zelf is zo leuk om te doen. Dus maakten we een rekje voor aan de muur die zo minimalistisch mogelijk is. Zelfs de messing pinnetjes zijn verstopt achter het rekje zelf. Heb je kruiden te drogen? Je hangt ze gemakkelijk op aan de pinnetjes. Even niks te drogen? Pegrail leent zich ook uitstekend voor andere mooie accessoires en zelfs leeg met een kleine print op het rekje is Pegrail mooi om te zien.

Deze zomer gebruikte Tessa Pegrail om kruiden te drogen. Weet je niet precies hoe kruiden drogen moet? Lees op de site van Dille en Kamille meer hierover. Overigens ook een goed adresje voor glazen potten waarmee je jouw kruiden kunt bewaren.

We zijn benieuwd, zou jij Pegrail gebruiken voor het drogen van kruiden en bloemen of toch meer voor accessoires? Laat gerust een comment achter, we vinden het leuk om van je te horen!

Credits

beelden door Tessa Weerdenburg | Design Studio Nu

Design Details

Pegrail eiken | 60 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *