Zomersluiting 2023 | wanneer verzenden we jouw bestelling?

23 jun 2023

De zomervakantie komt eraan. We kijken er naar uit om vrij te zijn en te genieten van hopelijk mooi weer. Onze webshop blijft open alleen verzenden we op de geplande verzenddagen. Als bedankje voor je geduld ontvang je een kleinigheidje bij je bestelling die geplaatst is vanaf 4 juli.

Verzenddagen 2023

Hieronder staan de verzenddagen in de zomervakantie. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je tracking informatie per mail.

Maatwerk

Ook maatwerk kan besteld worden in de zomervakantie. Hier kun je dat gemakkelijk zelf doen door zelf de keuzes te maken en de maten in te voeren.
Zoals je hierboven kunt zien, versturen we op 1 augustus in de zomer periode maatwerk. De werkplaats heeft uiteraard tijd nodig om jouw maatwerkbestelling te maken. Daarom is de deadline 25 juli. We laten je de verwachte verzenddatum uiteraard even weten door contact met je op te nemen per mail.

Wil je een greep langer dan 1700 mm? Plaats dan je bestelling zoals gebruikelijk en kies voor directe bankoverschrijving. Bij de opmerkingen kun je de specificaties opgeven betreffende de greep langer dan 1700mm. Wij zorgen dat de bestelling wordt aangepast en versturen je een betaallink. Op deze manier help je ons door het invullen van de bestelling, je persoonlijke gegevens en dat maakt het bestelproces makkelijker én daardoor sneller.

Vragen?

Echte vakantie ervaar je pas als je niet steeds je mail checkt. Dus mail ons gerust met je vragen maar weet ook dat het even kan duren dat we antwoorden in deze zomersluiting.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *