Een slimme kandelaar | Wick

30 jun 2021

Soms komen we producten tegen waarvan we zeggen: dit is leuk om te delen. Zo is het ook het geval met deze oplaadbare kandelaar Wick van Graypants.

Wick is ontworpen door architecten- en lichtstudio Graypants, gevestigd in Seattle èn Amsterdam. Zij creëerden een minimalistische, draagbare lamp die de warmte en uitstraling heeft van een echte kandelaar en kaars, maar in eigentijdse vorm. Wick kun je gemakkelijk overal mee naartoe te nemen – van het nachtkastje naar de tuin en van de keuken naar het balkon. Het tijdloze en praktische ontwerp van Wick past overal: het voegt sfeer toe aan een gezellig huis of restaurant, maar kan ook worden ingezet als bureaulamp. Graypants staat bekend om het ontwerpen van voorwerpen die van het eenvoudige iets bijzonders maken. Wick is hier ook een goed voorbeeld van: het is een warm, uitnodigend antwoord op ieder alledaags moment.

Wij zijn enthousiast nu we Wick een tijdje gebruiken. In de donkere dagen rondom de feestdagen kun je op elke plek in huis een sfeervol hoekje maken. En nu we weer meer buiten leven gaat de lamp net zo makkelijk mee. Fijn zijn ook de verschillende standen van het licht die je bedient door de lamp kort aan te raken. Een favoriet is de stand waarbij het lijkt alsof de lamp flakkert, net als een kaars. Is de lamp op? Je laadt hem gemakkelijk op met de usb-c poort.

We zijn benieuwd wat jij van Wick vindt? Zou je deze lamp graag terugzien in onze shop?

 

Credits

beeldmateriaal via Graypants
Wick van Graypants

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *