Zomersluiting | wanneer verzenden we jouw bestelling?

12 jul 2021

De zomervakantie komt eraan. We kijken er enorm naar uit om vrij te zijn en te genieten van hopelijk mooi weer. Onze webshop blijft gewoon open alleen verzenden we niet op de vaste gebruikelijke woensdagen. Hieronder zie je de geplande verzenddagen. Als bedankje voor je geduld ontvang je een kleinigheidje bij je bestelling die geplaatst is vanaf 22 juli. Ook hebben we een leuke actie in de maand Juli, je leest daar hier meer over.

Verzenddagen

Hieronder staan de verzenddagen in de zomervakantie. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je tracking informatie per mail.

Maatwerk

Ook maatwerk kan besteld worden in de zomervakantie. Hier kun je dat gemakkelijk zelf doen door zelf de keuzes te maken en de maten in te voeren.
Zoals je hierboven kunt zien, versturen we maatwerk op 3 augustus en 30 augustus. Onze producent heeft uiteraard tijd nodig om jouw maatwerkbestelling te maken. Daarom is de deadline steeds een aantal dagen ervoor. We laten je de verwachte verzenddatum uiteraard even weten door contact met je op te nemen per mail.

Wil je een greep langer dan 1200 mm? Plaats dan je bestelling zoals gebruikelijk en kies voor directe bankoverschrijving. Bij de opmerkingen kun je de specificaties opgeven betreffende de greep langer dan 1200mm. Wij zorgen dat de bestelling wordt aangepast en versturen je een betaallink. Op deze manier help je ons door het invullen van de bestelling, je persoonlijke gegevens en dat maakt het bestelproces makkelijker én daardoor sneller.

Vragen?

Echte vakantie ervaar je pas als je niet steeds je mail checkt. Dus mail ons gerust met je vragen maar weet ook dat het even kan duren dat we antwoorden in deze zomersluiting.

Design Details

Pegrail 60 cm | eiken

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *