Een keuken met onze maatwerk houten grepen | Stick

10 jun 2021

Stick is de houten handgreep uit onze collectie en kan zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden. Stick is standaard beschikbaar in vier maten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk en dus in elke maat verkrijgbaar. We laten je graag zien hoe je Stick kunt toepassen in de keuken.

Ontwerp van Stick

Voor het ontwerp van Stick hebben wij ons laten inspireren door de Japanse ontwerpstijl. Waarbij onze voorkeur voor eenvoudige vormen en het gebruik van natuurlijke materialen hand in hand gaan. Het resultaat is een minimalistische greep in de vorm van een stok. Er zijn twee varianten: Stick Round met een vriendelijke ronde vorm van de handgreep. Stick Square is de rechthoekige variant van onze houten handgreep.

Maatwerk vervangt bestaande grepen

Al snel werd duidelijk dat wij voor onze projecten graag maatwerk Sticks zouden willen. Toen wij dat eenmaal met onze producent gerealiseerd hadden, gaf dat ons zo veel meer mogelijkheden. We passen de grepen toe in bestaande keukens om die een update te geven, waarbij wij de oude handgrepen kunnen vervangen met houten handgrepen. De basis van de keuken blijft dan bewaard en we frissen de gehele keuken op door te kiezen voor een mooie combinatie van een nieuw werkblad, fronten en handgrepen. Sommige van onze klanten kiezen voor het vervangen van alleen de handgrepen en maakt alleen dat al een enorm verschil. Lees hier meer van de metamorfose van de keuken van Annelijn.

Maatwerk als onderdeel van het ontwerp

Naast bestaande keukens gebruiken we ook graag maatwerk voor keukens die nog gerealiseerd moeten worden. Zoals je in de impressie kunt zien, kan een lange maatwerk Stick langs de rand van de deur een mooi grafische belijning geven.
Ook is de plaatsing van de grepen, horizontaal of verticaal bepalend voor de uitstraling van de keuken.

In de tweede impressie zie je een lichte houten keuken waarbij gekozen is voor een donkere houtsoort voor de greep. Daarmee valt de greep meer op maar door het ze op één lijn te bevestigen, blijft het geheel toch rustig en tijdloos.

Hoe bestel je maatwerk Sticks?

Omdat onze klanten veelvuldig gebruik maken van de maatwerk optie hebben wij een handige tool gemaakt. Met deze tool kun je gemakkelijk zelf de kosten van maatwerk berekenen en bestellen. Je vindt de tool in onze shop. De verwerkingskosten van maatwerk zijn per bestelling 18,50 euro en komen te vervallen bij bestellingen boven 250 euro. Bovendien ontvang je additionele korting bij bestellingen van 350 euro en meer. Deze korting wordt in de winkelmand verwerkt.

Keukenontwerp

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het een persoonlijk keukenontwerp of een keukenupdate. In onze shop vind je verschillende vormen van consulten waar je gemakkelijk onze expertise kunt inschakelen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Mail gerust naar project@designstudionu.nl en we helpen je graag verder.

Credits

3D impressies door Design Studio Nu

Design Details

Maatwerk houten handgrepen van Design Studio Nu
Ben je op zoek naar houten handgrepen geheel afgestemd naar jouw wens? Bereken hier zelf vrijblijvend de kosten.

Wil je een keukenontwerp laten maken door ons? Neem dan gerust contact op met Tessa op tessa@designstudionu.nl, zij vertelt je graag over de mogelijkheden.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *