Inspiratie | maatwerkmeubel TOSIZE

01 mei 2023

Bij een van onze werkbezoeken liet Bauke van OPMAATZAGEN.nl ons hun nieuwe product zien. Want naast het op maat laten zagen van plaatmateriaal kun je er ook terecht voor maatwerkkasten.

Voordelen van maatwerk

In onze projecten passen wij regelmatig maatwerk toe. Bij het maken van een interieurplan zetten wij de behoeften van de opdrachtgevers centraal. Tegelijkertijd kijken we naar de optimale benutting van de ruimte. Die twee bij elkaar komen het beste tot hun recht in maatwerk. Maatwerk geeft de opdrachtgever gemak, woongenot en rust in de ruimte.

Een groot nadeel is dat maatwerk vaak kostbaar is. De expertise van een meubelmaker en arbeidsuren lopen al snel in de papieren. OPMAATZAGEN.nl heeft daar nu een passende oplossing voor. Een kast op maat laten maken die precies past, is heel gemakkelijk. Met behulp van de 3D kasten configurator van OPMAATZAGEN.nl gaat dit reuze eenvoudig. Zo configureer je eenvoudig een open kast of een kast met deuren. Of je nu een kast op maat voor de woonkamer of een kast op maat voor in de slaapkamer zoekt, voor alle ruimtes kan je er terecht.

Bij het zien van een ongelakte mdf kast in het magazijn ging in ons creatieve brein de raderen draaien. We dachten aan alle mogelijkheden die deze kasten bieden voor onze klanten in particuliere en zakelijke projecten.

Een kast met oog voor detail

De TOSIZE kast bleef in ons achterhoofd totdat wij de gelegenheid hadden deze toe te passen in een van onze zakelijke projecten. We besloten een mdf kast op maat te ontwerpen met open vakken en deuren. De kopse kanten hebben wij afgewerkt met massief eiken latten en de deuren zijn voorzien van de houten handgreep Stick Square in eiken.

We hebben de kasten laten spuiten maar je zou ook prima de kast zelf kunnen schilderen mocht je zelf deze opzet willen volgen. De latten bevestigden wij aan de voorzijde en zijkanten van de kast wat een mooi 3D effect en een mooi samenspel geeft met de houten handgrepen. Bij het opbouwen van het meubel zagen we direct wat een toegevoegde waarde deze details hebben om een unieke uitstraling te creëren.

Maak zelf een maatwerkmeubel

Wil je zelf ook een maatwerkmeubel maken? Hou onze Instagram pagina in de gaten voor een win actie in samenwerking met OPMAATZAGEN.nl.
Vind je het lastig om het perfecte maatmeubel te ontwerpen? We helpen je graag verder. In onze shop vind je verschillende adviezen waaronder advies maatwerkmeubel waar we het hele proces voor je uit handen nemen en het resultaat een kast is die helemaal precies bij jouw wensen en behoeften past. Vervolgens kun je de kast zelf (laten) maken.

Credits

Ontwerp kast Design Studio Nu
Uitvoering kast door OPMAATZAGEN.nl
Project Ter Steege Bouw Vastgoed

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *