10 jarig jubileum

12 jun 2018

‘De tijd gaat zo snel…’ een opmerking die velen maken. Zo ook wij in het begin van 2018 ‘is het alweer tien jaar geleden?!’ In mei 2008 schreven wij toen nog Nu interieur|ontwerp* in bij de Kamer van Koophandel. Voor die tijd werkte Tessa al hard aan Nu ontwerp maar vanaf dat moment gingen wij samen verder. Onze visie was een bundeling van expertises waarbij een interieurarchitect en een psycholoog zouden zorgen dat onze opdrachtgevers vooral konden genieten. Genieten van hun omgeving maar ook genieten van het proces naar het uiteindelijke resultaat. In vele projecten hielpen wij onze opdrachtgevers bij het maken van concrete interieurplannen, het doorhakken van knopen en het wegwijs maken in interieurland.

En nu zijn we dus alweer tien jaar verder. Hoog tijd om deze mijlpaal te vieren! Wij planden een brainstorm in om te bespreken hoe we dit zouden vieren. Al snel werd duidelijk dat wij het leuk zouden vinden om onze opdrachtgevers, netwerk, vrienden en familie wilden bedanken voor hun steun met een cadeau. We kozen voor een aantal favoriete duurzame lifestyle producten want op die manier maken wij anderen blij én dragen we een steentje bij aan een betere wereld.

Duurzame cadeaus

Het eerste cadeau is een zakje met zaadjes voor wildbloemen. Met een beetje liefde, water en zon heb je in de zomer een mooie bos bloemen. Bovendien trekken bloemen vlinders en bijen aan en dat is hard nodig want insecten hebben het moeilijk.

Daarnaast geven wij een katoenen broodzak cadeau. De zak zelf is gemaakt van 100% biokatoen. Je gebruikt de zak om plastic zakken te vervangen. Dus neem hem mee naar de winkel of naar de bakker en je spaart elke keer een plastic zakje uit. Bovendien kun je thuis het brood gemakkelijk bewaren in de katoenen zak. Het is een makkelijke gewoonte die al snel eigen wordt en zorgt voor #nowaste.

Het derde cadeau is een duurzame zeep van Zeeplokaal. In het atelier in Utrecht maken zij natuurlijke zeep  zonder palmolie, geschikt voor vegans en uiteraard niet getest op dieren. Bovendien is het blokje zeep nagenoeg verpakkingsvrij en je doet er erg lang mee. Het zeepje met groene klei en bergamot geven we tezamen met een porseleinen zeepschaaltje zodat je het direct bij je wastafel kan leggen en gebruiken.
Neem voor andere lekker en handige zepen zoals huidhoudzeep en haarzeep zeker een kijkje op Zeeplokaal.

Het laatste kleinigheidje zijn onze eigen Pins. Bij de productie van onze leren handgrepen hebben wij uiteraard wel eens wat missers. Al die jaren bewaarden wij zowel deze missers als de rondjes die uit het leer vallen als we het leer stansen. We wilden dit leer graag hergebruiken en plots hadden we de oplossing. Met de toevoeging van punaises of magneten werd het leren rondje een Pin.

Wil je ook een jubileum gift ontvangen? Plaats dan een bestelling in onze shop. De eerste 25 klanten krijgen dit cadeau bij hun bestelling.

* In november 2016 veranderden wij onze naam in Design Studio Nu. Meer informatie over die verandering vind je hier

Credits

foto en grafisch ontwerp door Naomi den Besten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *