Beknopt Interieuradvies | een snel antwoord op je interieurvraag

23 jun 2017

We ontmoeten in ons werk veel verschillende mensen. En die mensen hebben elk verschillende wensen en behoeften als ze ons inschakelen. Maar er zijn ook overeenkomsten. Ze willen allen antwoord op een interieurvraag. We merken ook dat er toch nog wel een drempel is om een interieurarchitect in te schakelen omdat de zorg bestaat dat de opdrachtgever zelf geen controle meer heeft over het proces en het budget. Daarom maken wij altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij de opdrachtgever uitgebreid de wensen en behoeften kan bespreken. Wij maken een plan van aanpak en geven daarmee ook inzicht in de kosten.

Soms is uitgebreid traject niet nodig want je hebt een gerichte interieurvraag. Kies dan voor ons beknopt interieuradvies. We plannen een afspraak om ter plekke advies te geven. In dit twee uur durende gesprek ben je in de gelegenheid om uitgebreid te bespreken welke vragen en eventuele knelpunten je hebt. Je krijgt direct praktische tips en adviezen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Zo hebben wij iemand geholpen die het beknopt interieuradvies cadeau had gekregen. Het stel zou gaan verhuizen naar een nieuwbouwhuis in de binnenstad van Delft. Het plan van de hele basis voor de woning lag er reeds al, de man van het stel was aannemer en zou het huis zelf gaan bouwen. De vrouw hield zich meer bezig met het interieur en had twijfels bij sommige van haar ideeën voor het interieur. Zij had behoefte om die zaken met een expert te bekijken en op die manier knopen te kunnen doorhakken. Zo kan een vloer bepalend zijn voor de sfeer en ook wilde zij de materialen voor de keuken daar weer op afstemmen. We boden als oplossing om samen een kleurenpalet neer te leggen. We vulden die aan met de keuzes voor de materialen voor de grote dingen zoals vloer, wand en keuken. Het resultaat was een samenhangend palet waar de opdrachtgever zich lekker en zeker bij voelde.

Een ander vraagstuk kwam van een stel die een nieuwbouw woning had gekocht. Al vroeg in het traject moesten zij keuzes maken en die doorgeven aan de bouwmaatschappij. In het oorspronkelijke ontwerp van de woning waren de ruimtes bestemd voor woonkamer en keuken ongeveer even groot maar net te klein om lekker te leven.  Het stel had al zelf gepuzzeld maar liep steeds tegen dit knelpunt aan. In het beknopte interieuradvies hebben wij ter plekke meerdere opties geschetst in de indeling. Totdat we balans vonden tussen de woonkamer en de woonkeuken. Daarna ging de opdrachtgever zelf aan de slag met bouwmaatschappij door de keuzes door te geven. En bezochten zij de keukenleverancier die met de ruwe schets aan de slag ging.

Lijkt dit je ook wat? Neem dan gerust contact met ons op of ga naar de shop voor beknopt interieuradvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *