Buitenleven | camperen met een Bell tent

01 mei 2018

Wat vliegt de tijd! Is dit bij jullie ook zo? Zo zijn wij al een tijdje plannen aan het maken voor de zomervakantie. Nathalie hoopte eigenlijk de aankomende meivakantie al te kunnen gaan proefkamperen met een Bell Tent. Deze mooie grote en sfeervolle tent staat namelijk al een tijdje op haar verlanglijstje. Ondanks dat het kamperen in deze meivakantie nog niet gaat lukken, kunnen we wel alvast kijken naar de plannen die zij gemaakt heeft.

Van tent naar thuis

‘De Bell Tent is bijzonder mooi van vorm en kenmerkt zich door het lichte katoenen canvas. Doordat de tent een paal in het midden heeft, kun je er gemakkelijk in staan en er is veel bewegingsruimte. Dat maakt het een tent die geschikt is voor grotere groepen mensen, zoals ons gezin met drie kinderen. Of het maakt het juist een tent met veel ruimte om je heen als de kinderen in een eigen tent gaan slapen. Het is geen tent waarmee je gemakkelijk rondtrekt. Ondanks dat de tent zich vrij snel laat opzetten, is het een vrij zwaar pakket dat wel enige plek in de auto inneemt.
Ons idee bij deze tent is naar een plaats te rijden, er een eigen huisje van te creëren en vanuit daar de omgeving te gaan ontdekken. Dus maakte ik al in de koude winter een moodboard met fijne sfeerbeelden en verzamelde een overzicht van handige producten die we ook langzaam aan het verzamelen zijn. Zoals een warme deken voor de wat frissere avonden, fijne vlinderstoelen die heel klein op te klappen zijn en servies van emaille omdat dat oersterk is.

Ook vroegen wij Het Groene Boekje aan met een overzicht van alle natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Het lijkt ons namelijk het leukste om ook weekenden de natuur in Nederland te ontdekken. Via Logeren bij de Boswachter kom je de mooiste plekken tegen. Alleen het uitzoeken van een leuke campeerplek is al de moeite waard.”

Wat ga jij doen de komende zomervakantie? We zijn benieuwd naar jullie plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *