Duurzaamheid in huis

21 feb 2018

Je levensstijl veranderen, wij zijn er best goed in. Hoewel… misschien een beetje té goed want met het voornemen komt er ook direct de interne criticus in ons los die in gedachten allerlei strenge dingen zegt. Minder suiker werd al snel, nooit meer suiker. En meer bewegen resulteerde in je schuldig voelen als je een avondje op de bank ploft. Misschien wel herkenbaar? Het voornemen om een steentje bij te dragen aan een duurzaam leven kan dan ook als een hele opgave voelen als je het écht goed wilt doen. Maar met de jaren komt ook het besef dat je met kleine stappen ook een hele verandering teweeg kunt brengen. Dus vandaag delen wij met jullie dingen die wij doen om een bijdrage te leveren aan een eco-friendly home. En wie weet verlaagt het voor jou de drempel om ook een aantal van die dingen te doen en maken we zo samen de wereld een stukje mooier.

Er zijn veel mensen die ons inspiratie geven, zoals Mon Duurzame Kinderwinkel Bij hen kun je terecht voor, de naam zegt het al, duurzame en mooie kinderspullen. Ook leuk: Kyra van Kyra’s Kitchen geeft regelmatig zero waste tips op haar Instagram Stories.

We zijn benieuwd of jij nog tips hebt voor ons die voor jou goed werken om duurzaamheid in huis te brengen of mensen die jou inspireren om duurzamer te leven. Laat gerust een berichtje achter!

 

Credits

Omslag beeld door Marieke Verdenius
Winkel Mur Lifestyle via Design Quarter Winnipeg
Melk op tafel door Marieke Verdenius
Brood in bijenwas wikkel door Mon Duurzame kinderwinkel
Koffie to go door Kyra de Vreeze
Koffie to go op tafel door Kyra de Vreeze

Design Details

shopping collage 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *