Gestyled door | Dappermaentje

11 mei 2020

Iets waar wij altijd al plezier in hadden, is het binnen kijken in huizen. Voorheen bijvoorbeeld tijdens een wandeling door de stad maar nu vooral digitaal. En nu iedereen al weken thuis zijn tijd door brengt, zie je meer van ieders thuis dan ooit. Vandaag laten we zien hoe onze houten handgreep Stick prachtig tot zijn recht komt in de keuken van Dappermaentje ofwel Annelijn uit Amsterdam.

Metalen handgrepen vervangen?

Via Instagram nam Annelijn van Dappermaentje contact met ons op. Zij vroeg ons of wij maatwerk Sticks konden leveren voor haar keuken. Zij en haar man hebben een intensieve verbouwing achter de rug in hun prachtige huis aan de Keizersgracht in Amsterdam. De keuken was nog in prima staat en daardoor niet aangepakt in deze verbouwing. Echter pasten de wat koude uitstraling van de lange metalen handgrepen niet bij dit warme en gezellige gezin met twee kinderen. Annelijn zocht iets anders voor deze handgrepen en kwam via de tips van haar volgers uit bij onze grepen.

Warmte in de keuken

Wij maakten voor haar een hele reeks aan noten handgrepen op maat. Bijna elke kast heeft een eigen afmeting handgreep. Voor ons is dit geen probleem: we maken de handgrepen precies zoals gewenst tot en met plek van de boorgaten. Het enige dat Annelijn hoefde te doen was de oude handgrepen van de kastjes af te halen en de nieuwe handgrepen er vervolgens op te schroeven. Een eenvoudige klus met een groots resultaat. Annelijn hield ons en haar volgers op de hoogte van de ontwikkelingen. Het houten materiaal van de grepen voegt zoveel warmte toe aan de keuken.

Duurzame keuze

Wij worden zo blij van dit soort mini make overs. De keuken was in de oorspronkelijk vorm prima. Maar, zo laat Annelijn ons weten, met de nieuwe grepen voelt het voor haar als een nieuwe keuken. En omdat de keuken zich in de woonkamer bevindt, bepaalt hij ook de sfeer van deze ruimte. Doordat Annelijn nu haar eigen stempel heeft weten te drukken de keuken, kan hij zo weer een aantal jaren mee.

Inspiratie voor anderen

Doordat Annelijn, bekend van haar maanvormige speendoekjes, de verandering deelde via Instagram raakten volgers geïnspireerd en wisten ook zij de weg naar nieuwe handgrepen ook te vinden. Denk je dat jouw keuken ook opknapt van nieuwe handgrepen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee in de mogelijkheden en sturen je een vrijblijvende prijsopgaaf.

Credits

foto’s door Annelijn Dappermaentje

Design Details

Stick in noten | maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *