Werken bij Design Studio Nu | Shop Support

26 mei 2021

We zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij de werkzaamheden in de shop. Ben jij de persoon die we zoeken?

Design Studio Nu heeft een groeiende shop met een eigen interieur collectie, op dit moment bescheiden in omvang. Deze collectie vullen wij aan met producten van wisselende merken en makers. Klanten kunnen bij ons terecht voor handgrepen, klein meubilair en accessoires en niet te vergeten voor interieuradvies. Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt.

Als Shop Support ben je onmisbaar in het webshop proces. Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt dat zij hun bestelling in goede orde ontvangen. Dit doe je met bijzonder veel zorg en aandacht zodat elke klant het gevoel krijgt dat hun bestelling een cadeau is om te ontvangen.

Bovendien ben je een belangrijke schakel tussen de klant en Nathalie en Tessa. Door regelmatig overleg houdt je hen op de hoogte hoe het met de shop ervoor staat. Je verricht deze taken met regelmaat, wij communiceren immers een vaste verzenddag (of dagen), maar je hebt ook de vrijheid om de taken flexibel in te plannen, zowel vanuit thuis als vanuit het atelier in Delft.

Jouw werkzaamheden:

Wij bieden:

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Nathalie via nathalie@designstudionu.nl

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *