Happy New Year | Welcome in 2017

02 Jan 2017

Do you want to order in our shop? That is possible, the shop is open. We will ship your order from Monday January 9th 2017. Use the code holidays17 for free shipping and a small gift with your order.

We wish everyone a very happy 2017! We hope you had a Merry Christmas. Perhaps you are, like us, enjoying some time off or maybe start you start working today. In our previous post we looked back on 2016 and now we would like to tell you about some of the plans we have for 2017.

Tessa is trotse eigenaar van een aantal kantoorpanden in Pijnacker. Deze panden, samen op een groter terrein, stonden al lange tijd te koop. Martin, de man van Tessa, groeide uit zijn jasje met zijn bedrijf Wispex en zocht al langere tijd een plek waar zijn bedrijf in kon groeien. Op zich was het bedrijventerrein een optie maar het zou ook verder gaan dan een plek voor Wispex alleen. Martin en Tessa namen de sprong in het diepe en nu renoveren zij meerdere panden om inspirerende kantoren te ontwikkelen. In 2017 zal worden gestart met de bouw van het kantoor van Wispex en daarmee de ruimte voor andere bedrijven. We zullen je binnenkort achter de schermen beelden laten zien en uiteraard de interieurontwerpen voor de kantoren.

Nathalie is vorig jaar zomer verhuisd van een te klein appartement in de binnenstad naar een ruime woning met tuin en aparte garage. Het huis uit 1961 en liefdevol onderhouden door de bewoners heeft een forse upgrade nodig om weer te kunnen functioneren als een modern huis voor een gezin met drie kinderen. Zo’n klushuis neemt elk vrij moment van Bas en Nathalie in beslag maar wordt steeds een klein beetje mooier. Daarnaast staat er in de tuin een garage die als studio voor hen samen gebruikt zal worden. Bas is namelijk architect en werkt onder andere aan de mooie plannen van Tessa en Martin. De eerste start is gemaakt met de verbouwing en ze hopen in de lente de studio in gebruik kunnen nemen.

Op project gebied zijn ook er veel plannen. We zijn bezig met leuke particuliere projecten die in 2017 meer vorm zullen krijgen. Waaronder het project van Luuk en Nelleke die heel gericht per fase hun huis aanpakken en startten met hun badkamer. De andere ruimte zullen net zo mooi gaan worden.
Het Nederlandse interieurmerk Hkliving zal hun intrek nemen in hun gloednieuwe hoofdkantoor en showroom dat wij voor hen mochten ontwerpen. We kunnen niet wachten om meer daarvan te laten zien. Het is prachtig geworden.

Kortom we staan te popelen om aan te slag te gaan! Wil je iets bestellen in de shop? Dat kan, de shop is gewoon open. We verzenden je bestelling vanaf 9 januari. Met de code holidays17 hoef je geen verzendkosten te betalen én ontvang je een klein cadeautje bij je bestelling.

Credits

Collage 1 – zwarte box – entree hout – tribune
Collage 2 – boekenkast – rollen papier – kantoor cottage
Instagram snapshots – Design Studio Nu
Interior Design – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *