Onze huizen als shoot locatie

28 nov 2017

Het is weer tijd om een oud bericht nieuw leven in te blazen. We kwamen deze blogpost tegen in ons archief uit 2014(!). Het is altijd leuk om terug te kijken en de beelden zijn nog altijd inspirerend. Kijk je mee terug?

Holly Marder was destijds gevraagd om sfeerfoto’s te maken voor Marz Designs. Het Australische merk had een nieuwe toevoeging aan de collectie en vroeg Holly sfeerbeelden te creëren en te fotograferen. Wij weten zelf  van shoots die wij gedaan hebben voor merken zoals Rex Kralj en Vertigo Bird dat het fijn is als je gebruik mag maken van locaties die de juiste sfeer uitstralen. En werken met vrienden maakt de klus ook nog eens leuker en ontspannen. Dus toen onze goede vriendin Holly vroeg of zij wat foto’s mocht maken voor de Bright Beads pendels van Marz Design hielpen wij haar graag uit de brand. Even een grappig zijspoor dat hier op inhaakt: Bas en Nathalie hebben zelfs wel eens model gestaan voor Holly. Totaal buiten hun comfort zone maar verrassend leuk om te doen. Het resultaat zie je hier.
Terug naar de shoot voor Marz Designs: bij Tessa koos Holly voor de woonkamer en hing de lamp bij gezellige haard en bank. En bij Nathalie werd de lichte witte keuken aangevuld met die mooie houten pendel. Tenslotte creëerde ze een slaapkamer setting in haar eigen huis, die je vast nog wel herkent van de eerdere slaapkamer make over. Meer resultaten kun je natuurlijk vinden op de blog van Avenue Design Studio.

De sfeerfoto’s worden tot op de dag van vandaag gebruikt door Marz Designs en zo nu en dan komen wij onze huizen tegen op Pinterest. Zou jij je huis beschikbaar stellen als shoot locatie? Laat gerust een berichtje achter. We horen graag van je.

Credits

Beelden door Holly Marder | Avenue Design Studio
Huizen Tessa Weerdenburg & Nathalie van Egmond

Design Details

Verlichting van Marz Designs

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *