Inspiratie | Keuken met houten handgrepen op maat

28 jun 2023

Vorig jaar rond deze tijd hadden wij een gesprek met de dames van Frontz. Frontz maakt prachtige fronten die je gemakkelijk kunt toepassen op een IKEA keuken. Op deze manier maak je met de basis van IKEA al snel een persoonlijke en unieke keuken. En zeg je keuken dan zeg je ook handgrepen. Laten wij daar nu net de nodige ervaring in hebben.

Nieuwe samenwerking

Samenwerken en krachten bundelen is iets dat wij graag doen en energie van krijgen. Een van hun meest populaire fronten is een front in Bamboe Caramel Density. We besloten een greep te maken die daar perfect bij zou matchen en dus namen wij Bamboe Caramel Density op in onze collectie. De houten handgreep Bamboe Caramel Density is beschikbaar in zowel maatwerk als de standaard maten, zowel in de ronde variant als de rechthoekige variant.

Bamboe Caramel Density

Bij het maken van de nieuwe handgrepen merkten we dat deze materiaal soort anders is dat het reguliere bamboe. De kleur is warmer en intenser. Wat de naam van het product ook al zegt de density (dichtheid) merk je ook aan het product zelf. Deze grepen zijn steviger en zwaarder van kwaliteit.

Inspiratie

Een van de eerste klanten die de nieuwe grepen in haar keuken toepaste was Lize Kop. Zij heeft haar keuken volledig laten uitvoeren met de fronten en afwerkingspanelen van Frontz. De handgrepen zijn vervolgens op de mm nauwkeurig op maat gemaakt. Lize koos ervoor om de grepen op de volledige lengte van de fronten toe te passen waardoor een mooi rustig beeld ontstaat en front en deur in elkaar overgaan.

We zijn benieuwd wat jullie van deze inspiratie vinden, laat dan een berichtje achter. We vinden het leuk om te horen. Heb je vragen of wil je hulp bij het bestellen van houten handgrepen? Neem gerust contact met ons op.

Credits

Fotografie Judith Vermeulen voor Design Studio Nu
Keuken Lize Kop

Design Details

Onze houten handgrepen op maat uitgevoerd in Bamboe Caramel Density 
Fronten in Bamboe Caramel Density door Frontz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *