Kinderkamer Bente | Mini Woonboek

25 okt 2016

Kinderkamer Bente

Eind 2013 lazen we de oproep van Tom Cole van Woonblog op Facebook dat zij op zoek waren naar kinderkamers om te fotograferen voor hun nieuwe Woonboek, de mini editie. Tessa stuurde wat snapshots en in april 2014 kwamen Britt en Tom in Pijnacker langs om de drie kinderkamers van Roos, Lieve en Bente te fotograferen. Hoe leuk is dat? In november 2014 werd het Mini Woonboek gelanceerd en we kunnen zeggen dat het resultaat super is! Het is een boek geworden wat uitpuilt van inspiratie. We zijn erg trots dat de kamers van de meisjes van Tessa er zo mooi in zijn opgenomen. We laten je alle kamers zien, een kamer per blogpost.

We starten met de kamer van Bente. De dochters van Tessa hebben allen een kamer op de zolderverdieping. (Of eigenlijk hadden want Lieve is inmiddels verhuisd naar een kamer op de eerste verdieping maar daar later meer over.) De ruimte op deze verdieping is niet overdreven groot waardoor de kamers efficiënt moesten worden ingedeeld. Voor de kamer van Bente betekende dit dat de focus in de kamer kwam te liggen op het maatwerk bed waar een fijne slaapplek, opbergruimte én een geheime verstop- en leesplek werd gecreëerd. Tessa haar man Martin maakte het bed zelf, uiteraard naar ontwerp van Tessa. De witte lichte kamer is aangekleed met Bente haar favoriete kleuren. Ook hier en daar een uil, wat Bente haar lievelingsdier is.

De kinderkamers van Roos, Lieve en Bente verschenen alledrie in het inspirerende boek van Tom Cole, bekend van Woonblog: Mini Woonboek.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Tom Cole
Mini Woonboek – Tom Cole & Britt Sebrechts

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *