Leren Handgreep DIY | MyDubio

30 okt 2016

DIY by MyDubio

Eerder gingen wij zelf al aan de slag met DIY met onze leren handgrepen. neem hier een kijkje voor het dienblad, de snoerbinder en de snijplank met leren handgreep  

Nu leek het ons leuk om blogger Joyce van MyDubio te vragen om een DIY te maken met onze leren handgrepen. Joyce reageerde direct enthousiast en ging met een fantastisch plan voor de zwarte Grip met zwarte bevestiging aan de slag. Voor diegene die MyDubio nog niet kennen. Het is een fantastische blog voor liefhebbers van interieur minimalisme en biedt inspiratie verschillende gebieden zoals mode, interieur en reizen. En bovendien plaatst ze ook regelmatig een DIY om je te inspireren om zelf aan de slag te gaan. Dus neem een kijkje op de blog om te zien wat zij met onze leren handgrepen heeft gedaan en om nog veel meer inspiratie op te doen. Dankjewel Joyce voor je fantastische DIY en de prachtige foto’s.

Heb jij zelf ook een idee om uit te voeren met onze leren handgrepen? Neem gerust contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Credits

DIY & fotografie – Joyce Croonen MyDubio
leren handgrepen – Design Studio Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *