Vaderdag inspiratie

07 jun 2017

Het is bijna vaderdag. Er wordt vaak gezegd dat dit soort dagen te commercieel zijn geworden en dat het zijn doel voorbij schiet. Het is ook wel een klein beetje begrijpelijk als je de grote hoeveelheid berichten ziet voorbij komen op Social Media. Daarom is het belangrijk om te bedenken hoe jíj wilt dat deze dag er uit ziet en hoe je die speciale persoon in het zonnetje wilt zetten. In deze blogpost delen we hoe wij vaderdag vieren en voegen we een shoppinglist toe voor diegene die toch een betekenisvol kleinigheidje wil geven.

Tessa: “Wij zitten in een bijzondere fase waarbij onze meiden groter worden en de fase van een knutsel maken en geven voorbij zijn. Zij geven nu aan iets zelf te willen kopen met eigen geld. Er worden plannen gemaakt en ze regelen het ook zelf. Dat is leuk om te zien. Met zijn vieren maken we dan ook een plan hoe we Martin in het zonnetje zetten. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat Martin die dag helemaal niets hoeft te doen en lekker kan relaxen. Vorig jaar gaf ik zelf een vakantiefoto op forex zoals je op de omslag van deze blog kunt zien. Een mooie herinnering aan een fijne tijd.”

Nathalie: “Zoals je misschien wel weet, is ons gezin een samengesteld gezin. Dat houdt in de praktijk in dat wij soms de datum van vaderdag verschuiven naar een zondag dat we compleet zijn. Zo ook dit jaar. Op de echte vaderdag, 18 juni, zijn we zelfs samen op pad. Dat geeft mij direct inspiratie om een leuke reisgids te geven en Bas te trakteren op een uitgebreide lunch op de bestemming. Waar het bij ons vooral om draait, is de aandacht die de kinderen aan hun (stief)vader geven. Bas houdt niet van ontbijt op bed dus maken we wél een uitgebreid ontbijt maar gewoon lekker aan tafel. De jongste knutselt op school speciaal iets voor vaderdag en dat is zo lief bedacht en uitgevoerd. Haar trotse gezichtje is onbetaalbaar. De twee oudsten maken niets meer op school maar willen toch graag iets geven. Soms maken ze iets zelf, vaak een tekening of ze schrijven een lieve kaart. En soms kopen ze iets kleins van hun zakgeld zoals lekkere douchegel. We maken er in ieder geval een gezellig moment van! ”

We verzamelden verschillende cadeautje die een glimlach op het gezicht kunnen brengen bij vader. Misschien zit er wat voor je bij? Een cadeautje heb je al voor 3,75 euro.

1. Hoe komt die rommel toch tussen de toetsen van je computer?! Dit vegertje is de oplossing! 2. Deze douche olie is lekker vettig en ideaal voor een droge huid. 3. Op tijd opstaan hoort er nu eenmaal bij. Maar een mooie wekker verzacht het leed wel iets. 4. Veel mannen houden van het maken van vuur. Met deze vuurvorken rooster gemakkelijk marshmallows en worstjes boven het vuur. 5. Deze lichte linnen badjas is ideaal voor de zomer. 6. Bij ons slingeren er nog wel eens pasjes door het huis. Deze leren creditcardhouder lost dat probleem op. 7. Let’s go! Cereal heeft mooie city guides gemaakt waaronder New York met mooie foto’s en favoriete adressen. 8. Nog een accessoire voor boven het vuur. Popcorn maken is zo eenvoudig én gezellig.

Credits

Beeld omslag – Design Studio Nu
Beeld vader en dochter
Shopping – The Fine Store | Femkeido | Urbans and Indians | H&M

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *