Wij houden van de herfst

14 sep 2017

Zo, dat is er uit. Wij houden dus van de herfst. Hoor je regelmatig om je heen mensen zuchten “hmm, het lijkt al wel weer herfst…” gaan bij ons juist onze ogen op een dromerige stand vol verlangen naar échte herfst. Dan moet je denken aan bomen met prachtige verkleurde bladeren, flinke regenbuien, dikke vesten en sokken. Dus vandaag delen wij met jullie onze herfst top 3! Wie weet nemen we je mee in ons enthousiasme voor dit stormachtige seizoen.

Top 3 Tessa

1. Voor mij begint de herfst met kastanjes zoeken met de meiden. Hoewel van zoeken bijna geen sprake is omdat mijn schoonouders in groene wijk wonen waar op elke hoek wel een volwassen kastanjeboom staat. Op dinsdagen, als mijn schoonouders oppassen op de meiden, komen ze terug met emmers vol. Vervolgens maken wij dan er weer samen knutsels van (zoals deze). Heerlijk!
2. Een appeltaart maken kan eigenlijk altijd maar is het lekkerste in de herfst. Het kan natuurlijk met appels uit de winkel maar ook leuk is om ze zelf te plukken op Landgoed Olmenhorst.
3. Als het echt lekker koud herfstweer is, gaat onze open haard voor de eerste keer aan. Lekker zitten om een knisperend vuurtje zorgt voor direct gezelligheid en ontspanning. Deze drager voor haardhout van Iris Hantverk staat al op mijn verlanglijstje. Mooi en functioneel: een combinatie naar mijn hart.

Top 3 Nathalie

1. Bij herfst denk ik aan lekker warm in bed liggen onder schoon beddengoed. En het liefst als het buiten hard regent en stormt want dat geluid hoor je zo fijn op het zolderdak waar onze slaapkamer zich bevindt. Mijn voorkeur heeft linnen beddengoed dat koel is in de zomer en juist warm en behaaglijk in de koudere dagen van de herfst. By Mölle heeft prachtige warme herfsttinten toegevoegd aan de collectie en die staan hoog op mijn verlanglijstje.
2. Ik geniet ook erg van de filmdagen met het gezin. We zetten een beamer neer en projecteren films op de muur. Iedereen kruipt op de bank onder dekens en we maken warme chocolademelk op het haardje.
3. Wij hebben het geluk dat ons vakantiehuisje naast een enorm bos ligt. Lange wandelingen in een bos zijn in elk seizoen lekker maar als het van dat koude zonnige herfstweer is en de blaadjes vallen dan is het er zo mooi. Er is ook veel te doen zoals het beklimmen van de Bostoren waar je prachtig uitzicht hebt op een langzaam verkleurend bos. Het landgoed Schovenhorst is wat ons betreft een aanrader.

Wat vind jij van de herfst? Hou je van dit seizoen of juist helemaal niet?

Design Details

Shopping 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *