Actie | Maak kennis met onze nieuwe interieurconsulten

12 jul 2021

Design Studio Nu bestaat sinds 2008. In de afgelopen dertien jaar hebben we veel ervaring opgedaan en een van de dingen die we  regelmatig hoorden was dat mensen aangaven niet altijd de stap durfden te maken naar een interieurarchitect. Sommigen deden dat uiteindelijk wel, anderen waarschijnlijk niet.
Verschillende redenen kwamen naar voren zoals dat hun interieurvraag wellicht te klein was en dat wij wellicht alleen grotere projecten aannemen, of dat het misschien wel veel geld zou kosten om een interieurarchitect in te schakelen. En ook dat men zelf wel veel ideeën had over een verbouwing of nieuwe woning en zij graag de leiding willen blijven houden in het traject en of dat samengaat met een interieurarchitect. En nog veel meer redenen, te veel om op te noemen.

Een lagere drempel naar een interieurarchitect

We vinden dat heel jammer dus besloten wij daar iets aan te doen; om die drempel naar een interieurarchitect te verlagen. Het antwoord hierop is het leveren van verschillende consults, specifiek gericht op laagdrempelig en concreet advies, geheel afgestemd op jouw behoefte. Bovendien zijn de consults ook transparant want je kunt direct zien wat je bij ons afneemt. Wij zetten onze expertise in waar jij dat nodig acht.

In de shop vind je de verschillende vormen van advies onder het kopje consult zoals consult op locatie waar we bij jou langskomen voor advies of consult maatwerkmeubel waar we ook langskomen om in te meten en vervolgens een maatwerkmeubel voor je uitwerken. Wellicht wil je met de keuken aan de slag? Ook hier bieden we verschillende adviezen voor aan zoals keukenontwerp of keukenupdate. We blijven de consults uitbreiden dus neem regelmatig een kijkje.

Actie | twee voor de prijs van een

In de maand juli bieden we een mooie aanbieding om jou kennis te laten maken met onze nieuwe consults. Schaf in de maand juli een consult aan en je krijgt een tweede consult cadeau. Het consult zal plaatsvinden vanaf maandag 6 september. Je ontvangt het goedkoopste advies gratis. Je kunt het advies weggeven aan familie, vrienden of buren of natuurlijk twee verschillende adviezen zelf gebruiken. Net wat je zelf wilt.
Je hoeft niets te doen om gebruik te maken van de actie. Alle adviezen aangeschaft in de maand juli komen in aanmerking. Wij nemen contact met je op om het consult in te plannen.

Vragen?

Heb je vragen over de consults of over deze actie? Neem gerust contact op met Tessa via project@designstudionu.nl en zij zal snel je vraag beantwoorden.

Credits

3D visuals door Design Studio Nu

categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *