Delft | Tips

03 nov 2023

Design Studio Nu heeft haar basis in Delft. Tessa is er geboren en keert zeer binnenkort terug om er, samen met haar gezin, in haar droomhuis te gaan wonen. Nathalie bracht er op kamers haar studententijd door, woonde daarna in wat andere woonplaatsen en is jaren geleden teruggekeerd met haar gezin. Je kunt wel zeggen dat deze stad een bijzonder plek heeft in onze harten.

We vinden het leuk om je wat tips te geven over onze stad. Wie weet vind je het leuk om een van onze adviezen te combineren met een bezoek aan de stad? Of kom je houten handgrepen of iets anders ophalen bij de shop en duik je daarna nog even Delft in. Je bent van harte welkom. Dit keer delen we een paar adressen om je dag in Delft te starten.

Wat sinds de laatste jaren steeds meer in ontwikkeling is, zijn leuke plekken om te ontbijten of je dag te beginnen met goede koffie. Zo heeft Nathalie de gewoonte om de kinderen naar school te brengen, dan een kopje koffie te drinken samen met haar man om vervolgens aan de slag te gaan. Een simpele gewoonte die tegelijkertijd als een luxe voelt.
Haar favoriete adresjes:

Natuurlijk zijn dit slechts enkele adressen die Delft rijk is. Heb je zelf tips voor een bezoek aan Delft? Laat ze gerust achter hier in een berichtje, zo verzamelen we samen de leukste en handigste tips.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *