Betaalmethode | In3

27 sep 2023

Sinds kort vind je in onze shop de betaalmethode in3. In deze post leggen we uit waarom we deze betaalmethode hebben toegevoegd en hoe het werkt.

Waarom in3?

In3 is de de enige gespreid betaalmethode zónder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Wij vinden dit een fijne toevoeging omdat je op een gemakkelijke manier een grotere maar bewuste uitgave kunt doen die je vervolgens in overzichtelijke stappen kunt betalen. Wij raden onze klanten namelijk aan om te kiezen voor een interieurproduct dat je écht wilt, mooi vindt en zal blijven vinden. Een duurzame keuze dus. En niet genoegen te nemen met minder dat je op den duur toch wilt vervangen of veranderen.
Met in3 kun je kiezen om je keuken nu een upgrade te geven met bijvoorbeeld onze maatwerkgrepen. Of misschien kun je een van de interieuradviezen in de shop gebruiken? Of kies je voor een meubelstuk dat jaren mee zal gaan. Het is aan jou!

Hoe werkt het?

Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Stap 1 | Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2 | 1e betaling & verzending

Je voldoet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. Of in het geval van een interieuradvies: we plannen direct de afspraak in.

Stap 3 | Betaal je 2e & 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons of kijk op de website van in3.

Credits

beeld Judith Vermeulen

Design Details

bijzettafel eiken

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *