Gestyled door | Avenue Design Studio

26 sep 2017

Het is weer weer tijd om een oud bericht van onze vorige website (je leest er hier meer over) nieuw leven in te blazen. Want het blijft leuk om even terug te kijken en inspiratie op te doen voor vandaag. Dit keer doen we dat met beelden van Holly van de bekende blog en ontwerpbureau Avenue Design Studio. Onze goede vriendin Holly is een van de mensen die onze grepen al sinds het begin van de leren handgrepen (in 2010!) toepast. De cognackleurige leren handgrepen kregen ook een plek in haar slaapkamer project en zij is één van de bofkonten die ons krukje heeft (zie je hem staan bij de kledingrekken?). In 2014 schreven wij het volgende over haar heerlijke slaapkamer make over.

“Wellicht hebben jullie de prachtige Bedroom Makeover van Holly Marder van Avenue Lifestyle al gezien? Want ook VTwonen vond het resultaat zo mooi dat ze dezelfde dag er een blog over schreven. Wij gunnen Holly haar prachtige slaapkamer zo. Ze heeft sinds november vorig jaar samen met haar kersverse man en dochter een nieuw huis en sindsdien zijn ze zo hard aan het werk om er hun thuis van te maken. Tussen alle bedrijven door zijn zij ook nog eens getrouwd met een prachtig vormgegeven droombruiloft. Nu is het tijd om te genieten en te relaxen in hun nieuwe slaapkamer.

We vinden het extra leuk om in zo’n geslaagde makeover onze leren handgrepen terug te zien. En ook onze witte kruk staat in Holly haar slaapkamer. Zie Avenue Lifestyle voor alle beelden. Het antieke kastje was ooit van de grootouders van haar man. Het was niet meer in een heel goede staat dus Holly besloot het kastje op te knappen en af te maken met onze handgrepen.  De combinatie van de strakke grepen met het oude kastje werkt heel goed.

Wat vind jij het mooiste aan deze slaapkamer? Ons trekt het bed met het linnen beddengoed enorm aan. We zouden er zo in willen ploffen.”

Credits

Alle beelden | Holly Marder Avenue Design Studio

Design Details

leren handgrepen cognac | kruk witBed | Dekbedovertrek | Kussen |  Lamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *