Gestyled door | Britt Hughan

14 jun 2018

Oh, wat worden wij toch blij om onze producten in het echte leven te zien, bij échte mensen die heel bewust voor onze grepen kiezen om hun omgeving er mee af maken. Wij worden er blij en ook trots van dus laten we een snel een kijkje nemen in het huis van Britt Hughan in deze gestyled door blogpost. Zij heeft Stick op een prachtige manier gebruikt in haar gezellige huis.

Stick en plywood: een prachtige combinatie

Wij werken graag met gelijkgestemden samen. Zo zijn wij achter de schermen al enige tijd in gesprek met Woodchuck om onze krachten te bundelen. Onze producten passen erg goed samen. De greep Stick en het geliefde multiplex zijn een prachtige combinatie. Zij gebruiken Stick in hun kastontwerpen en regelmatig kiest een opdrachtgever voor onze slanke houten greep. Zo ook Britt Hughan. Zij koos een prachtige multifunctionele kast voor de kinderkamer met Stick in maat 3. De open vakken zijn perfect om favoriet speelgoed aandacht te geven en de dichte kasten geven bergruimte voor heel veel spullen die nu eenmaal nodig zijn. Een perfecte balans als je het ons vraagt. We zijn ook geïnspireerd door de warme tint op de muur. Britt mixte verschillende verfsoorten en kwam op deze kleur uit. Samen met het blonde hout en de subtiele roestkleur heeft de kamer een prettige warme sfeer. Zien jullie ook dat op de deur ook Stick is gebruikt?

Wil je meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op de inspirerende Instagramfeed van Britt. Zij geeft een kijkje in haar gezinsleven met haar twee prachtige dochters. Ook organiseert zij regelmatig een fantastische veiling via True Art of Giving. Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar Because We Carry.

Heb je ook onze handgrepen gebruikt in je huis? We zien graag het resultaat dus stuur ons gerust een mail met een foto of tag ons als je een foto plaatst op Social Media.

Credits

Omslag kast en beeld Woodchuck
Beeld kast in kamer Britt Hughan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *