Gestyled door | Hermyn

25 jun 2024

Een van de leuke dingen van de verkoop van onze houten handgrepen is dat wij regelmatig foto’s opgestuurd krijgen met het resultaat. Dat is erg bijzonder om te zien omdat we dan ook direct merken hoe belangrijk de handgrepen zijn voor de sfeer in de keuken of een andere ruimte. Elke persoon drukt een eigen stempel op zijn keuken of kast. Zo is elk project met houten handgrepen weer nét even anders.

Voor deze mini-binnenkijker kreeg ik geen foto’s opgestuurd maar kon ik zelf een kijkje gaan nemen omdat het mijn buurvrouw Hermyn betreft. Zij hebben al weer een tijdje terug hun woning uit 1961 van top tot teen aangepakt met een uitgebreide verbouwing. Werkelijk elke hoekje van hun huis in Delft is aangeraakt en volledig naar eigen smaak weer opgebouwd. Dat de geoliede noten houten handgrepen een finishing touch waren in hun woning maakte dan ook ons trots.

Inspirerend om te zien in dit project is dat de keuken een mix is van houten kasten en een lichtgrijs kookeiland in het midden van de ruimte. Door de geoliede noten houten handgrepen op maat werd het eiland weer verbonden met de houten kasten waardoor alles een geheel werd.

Overigens is deze hele ruimte nieuw aangebouwd en daarom extra licht en ruimtelijk. Het is niet alleen de keuken maar ook de plek waar men binnenkomt als men van de zijkant van het huis de woning betreedt. Een levendig centraal punt in de woning dus. Dat levendige aspect is wellicht niet op de foto’s terug te zien en eerlijk is eerlijk: we hebben gekozen om de keuken minimalistisch en in de kracht van eenvoud vast te leggen. In het dagelijkse leven van Hermyn en haar gezin met twee jongens in de puberleeftijd staan er meer spullen in de keuken. In welke vorm ook: het is een hele fijne ruimte om in te zijn. De eettafel staat vlakbij, je kijkt zo in de tuin: een echte woonkeuken.

Wil je ook handgrepen op maat? In de shop hebben wij een speciale calculator waarmee je direct inzicht krijgt in de kosten. Kom je er niet uit? We staan klaar om je te adviseren, neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *