Zomersluiting 2024 | wanneer verzenden we jouw bestelling?

20 jun 2024

De zomervakantie komt eraan. We kijken er naar uit om vrij te zijn en te genieten van hopelijk mooi weer. Onze webshop blijft open alleen verzenden we op de geplande verzenddagen. Als bedankje voor je geduld ontvang je een kleinigheidje bij je bestelling die geplaatst is vanaf 25 juli.

Verzenddagen 2024

Hieronder staan de verzenddagen in de zomervakantie. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je tracking informatie per mail.

Maatwerk

Ook maatwerk kan besteld worden in de zomervakantie. Hier kun je dat gemakkelijk zelf doen door zelf de keuzes te maken en de maten in te voeren.

Wil je een greep langer dan 1700 mm? Plaats dan je bestelling zoals gebruikelijk en kies voor directe bankoverschrijving. Bij de opmerkingen kun je de specificaties opgeven betreffende de greep langer dan 1700mm. Wij zorgen dat de bestelling wordt aangepast en versturen je een betaallink. Op deze manier help je ons door het invullen van de bestelling, je persoonlijke gegevens en dat maakt het bestelproces makkelijker én daardoor sneller.

Vragen?

Echte vakantie ervaar je pas als je niet steeds je mail checkt. Dus mail ons gerust met je vragen maar weet ook dat het even kan duren dat we antwoorden in deze zomersluiting.

Design Details

beddengoed midnatt Bosco | kruk FDB Møbler | print Atelier Juvé | deurknop Knob Moebe | lijst Frame Moebe | kussenslopen Bosco Hazel Pepino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *