Gestyled door | Larissa

22 apr 2024

We ontmoeten Larissa in een prachtig huis aan de Delftse grachten. Zij is er recent naar toe verhuisd met haar gezin. Ruim tien jaar geleden emigreerden zij al van Canada naar Nederland. Het huis was in prima staat maar miste al heel wat jaren liefde en aandacht. Daar heeft Larissa in een korte tijd verandering in gebracht. Als kunstenaar weet zij precies de juiste combinaties te maken om een huis een persoonlijkheid te geven.

Het gehele huis miste comfort en gezelligheid. De vloeren waren versleten en de wanden en plafonds niet meer netjes. Dat was dus het eerste punt van aandacht. Vervolgens maakten Larissa en haar man in de slaapkamer een prachtige wandvullende kast om veel opbergruimte te creëren. De eiken fronten kregen noten houten handgrepen. Het contrast tussen de verschillende houtsoorten werkt goed samen. En de maat van de greep is subtiel maar functioneel.

Als de zon naar binnen schijnt in de slaapkamer is het licht warm en gezellig. Om dat nog eens extra te benadrukken koos Larissa voor de lichtgele Sorbetto tint van Midnatt als beddengoed. De plaid van linnen wafeldoek maakt het geheel af.

Binnenkort laten wij ook de keuken van Larissa zien. Ook daar koos zij voor eiken fronts en deze te combineren met maatwerk eiken ronde grepen. Hou onze journal in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *