Gestyled door | Tina Fussell

01 nov 2017

Het is weer weer tijd om een oud bericht van onze vorige website (je leest er hier meer over) nieuw leven in te blazen. Want het blijft leuk om even terug te kijken en inspiratie op te doen voor vandaag.
Dit keer staat Tina Fussell centraal in deze ‘gestyled door’ blogpost. Zij heeft op meerdere plekken in de wereld een thuis gecreëerd voor haar gezin. Op dit moment woont ze weer in de Verenigde Staten, heeft ze een nieuwe blog, House of Valentina en carrière. Destijds knapte zij met weinig middelen haar badkamer op. Leuk om weer even terug te zien en inspiratie op te doen.

“In mei 2013 ontmoetten wij Tina Fussell op the Hive, een bloggers conferentie in Berlijn. Zij hield een inspirerende presentatie waarbij zij enthousiast vertelde over haar blog, haar leven en haar verschillende huizen over de wereld. Haar meeste recente thuis: Kopenhagen, Denemarken.
Tina had plannen om haar badkamer op te knappen en viel direct voor onze leren handgrepen. Op haar blog Traveling mama kun je zien hoe zij met weinig middelen haar badkamer veranderde tot een prachtige rustgevende plek. Omdat ze veel verhuist, wonen ze in een huurhuis. Na overleg met de verhuurder maakte ze kleine aanpassingen aan de ruimte die de sfeer vergroten. Ze gebruikte onze zwarte leren handgrepen in maat 4 om de kastjes een finishing touch te geven.
Nieuwsgierig naar het huis van Tina? Neem vooral een kijkje op haar blog. In Heart Home | issue 8 zie je meer van het prachtige huis van Tina.”

Wat vinden jullie van deze opgeknapte badkamer? Wij vinden het marmeren blad van het wasmeubel nog steeds erg mooi. Het is een goede basis waarbij je duidelijk verschillende kanten uit mee kunt qua styling. Ook is het duidelijk dat ook een badkamer gezellig en knus kan aanvoelen door bloemen en kaarsen toe te voegen.

Credits

Beeld door Tina Fussel
Badkamer binnenkijker
House of Valentina Journal

Design Details

Leren handgrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *