Inspiratie | Badkamer

07 dec 2021

Een badkamer inrichten valt niet mee. In Nederland is de ruimte voor een badkamer vaak niet heel groot; zes vierkante meter is geen uitzondering. Tel daar bij op dat een badkamerrenovatie best kostbaar is, een grote ingreep is om te verbouwen en de badkamer ook flink wat jaren mee zal moeten gaan. Dat alles samen legt de lat voor een goede indeling hoog.

Wij worden regelmatig gevraagd om een badkamer ontwerp te maken en delen daarom wat tips voor  die je kunt meenemen als je van plan bent je badkamer aan te pakken. Dit keer bekijken we specifiek de ruimte rondom de wastafel.

Opbergruimte

Kenmerkend voor de ruimte rond de wastafel is dat er snel kleine spullen liggen, denk aan tandenborstels, tandpasta, make-up, wattenschijfjes, parfum, crèmes, noem maar op! Wij zouden aanraden alleen een paar mooie spullen in het zicht te zetten en de rest op te bergen in laden of een badkamer spiegelkast.

Maatwerk

Een wastafelmeubel op maat zorgt ervoor dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Het meubel kan dan niet alleen uit een wastafel bestaan maar ook worden aangevuld met kastruimte voor meer opbergruimte zoals de handdoeken.
Als je een waskom vervolgens op het blad plaatst en de kranen uit de wand laat komen, blijft er lege werkruimte over en dat geeft rust en ruimte in de badkamer.
Of kies juist voor een bredere wasbak zodat je samen tegelijk achter de wastafel kunt staan bij bijvoorbeeld tandenpoetsen. Bij het maken van een goed ontwerp zul je moeten nadenken hoe jouw persoonlijke badkamerrituelen er uit zien en of je daar juist een aanpassing in wilt maken.

Advies

Wil je dat wij een maatwerkmeubel voor je ontwerpen? Dat kan! In onze shop kun je een maatwerkmeubel advies kopen. We plannen een afspraak om de ruimte in te meten en om de wensen en behoeften door te nemen.  Wellicht bestaat de ruimte alleen nog op papier? Dan ontvangen wij graag de plattegrond.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van het ontwerp. We presenteren je twee opties. Vervolgens ben je in de gelegenheid om de ontwerpen uitvoerig te bestuderen. Na de terugkoppeling van jou als opdrachtgever, verwerken wij de wijzigingen in het ontwerp tot een definitief ontwerp dat ondersteund wordt met sfeerbeeld en een suggestie voor de materialen.
Er ligt nu een compleet plan klaar dat uitgevoerd kan worden. Je maatwerkmeubel is weer een stap dichterbij.

Credits

Beeld Omslag
Beeld 1 | 2 | 3

Design Details

Advies maatwerkmeubel

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *