Kinderkamer Veerle | Voorproefje

10 feb 2017

Stoeien met de juiste interieur keuzes: we hebben er allemaal wel eens last van. We zien het bij onze opdrachtgevers en helpen hen door een interieur plan te maken. Maar soms hebben we er zelf ook wel eens last van. Zo vertelt Nathalie over de kinderkamer van Veerle:

‘Deze blogpost wilde ik al heel lang maken. Zelfs al voordat Veerle überhaupt deze kamer had. Het was namelijk zo dat Veerle nog niet eerder een eigen kinderkamer had. We hadden in het oude huis simpelweg de ruimte niet en zo had Veerle nog nooit echt haar eigen plekje. Als moeder fantaseer je dan al snel over hoe je de kinderkamer zal inrichten zodra het wel kan. Ideeën pinde ik braaf op haar bord maar de tijd verstreek en Veerle werd al snel van een baby steeds meer een meisje met eigen ideeën en wensen.
Ook kocht ik ooit een bed voor een prikkie op Marktplaats met het plan die op te knappen. Zo gezegd, zo gedaan. We verhuisden en na een paar weken was Veerle haar kamer klaar om ingericht te worden en toen gebeurde het: ik kreeg haar kamer maar niet naar mijn zin. Ik schilderde een lambrisering met een hele lieve nude-achtig zachtroze, het bed werd opgeknapt en ik kocht een stapel kussens bij mijn favoriete winkel Pantoufle. Het zag op zich er gezellig uit maar toch klopte het nóg niet. Het bed met hoge bedeinden was te aanwezig. Dus we zette het opgeknapte bed te koop en dat vond al snel zijn weg naar een ander kindje. We kozen voor een eenvoudig kinderbed waarbij het beddengoed en de kussens voortaan de hoofdrol zou spelen. Want textiel is heel fijn om mee te wisselen. Ik investeer liever in mooi bedtextiel zoals linnen beddengoed en kussens. Die je bovendien ook nog eens kan wisselen naargelang je stemming verandert. Ook schilderden we de wanden over en koos ik een warme lichtgrijs voor de muur om de basis iets rustiger te maken. Dit hielp al goed en dit is een gezellig hoekje geworden. Maar eerlijk is eerlijk we zijn nog steeds zoekende. Dus een uitgebreide tour van de kamer houden jullie nog te goed.’

Credits

Omslag beeld – Dollhouse Ferm Living | Collage – kussensletterbakmobilelichtbolletjes | Tipi

Fotografie kamer Veerle – Design Studio Nu
Bed Kamer Veerle – Kidsgigant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *