Momenten | Corona

17 mrt 2020

Beperkingen beperken ons niet.

We zien altijd een realiseerbare oplossing.

Dit is de tekst die je vindt op onze werkwijze pagina hier op onze website. En is nu nog meer van toepassing dan ooit. De Corona crisis raakt ons allemaal en, of je het wil of niet, is nu eenmaal beperkend. Voor de een nog meer dan de ander. Gelukkig zijn wij gewend om in oplossingen en mogelijkheden te denken en die kracht delen wij graag met je.

Projecten

Je kunt dan ook in deze tijd gewoon bij ons terecht. Alle lopende projecten houden wij in beweging door slim gebruik te maken van de techniek om in contact te blijven met onze opdrachtgevers. Het maken van ontwerpen en de presentaties kunnen hierdoor doorgaan.
Voor nieuwe kleinere opdrachten bieden wij de mogelijkheid om digitaal interieuradvies af te nemen. Misschien wil jij juist deze tijd benutten om van je huis een veilige basis te maken of wil je een thuiswerkplek realiseren. Je leest er hier meer over.

Webshop

Ook de shop is open. We hebben voldoende voorraad en kunnen je order versturen waardoor jij thuis een eigen stempel kunt drukken op jouw interieur. Heb je gezien dat wij ook maatwerk Sticks maken? Naast de standaardmaten tot 25 cm kun je nu ook elke maat bestellen, zelfs lange lengtes van 120 cm of meer. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgaaf.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *