Momenten | Februari

10 mrt 2020

We delen hier graag momenten zoals in een dagboek. Momenten zoals een blik achter de schermen, een bezoek bij een klant, de voorbereiding op een presentatie maar ook kennis en inspiratie. We kijken terug op elke maand en lichten toe wat er die maand is gebeurd. Dit keer is de maand februari aan de beurt: waar januari eindeloos leek te duren, ging deze maand zo snel voorbij.

Creatieve energie

Januari was een maand waar we veel moesten regelen: voor de webshop, onze site werd een aantal keer aangevallen door hackers, we verhuisden van Den Haag naar Delft en ondertussen lopen de projecten natuurlijk door. Het was een maand waar je snakte naar meer creatieve energie. En die kregen wij in februari. We startten de maand met deelname aan the Gatherists . Een initiatief van Marieke Verdenius en Margot van der Krogt waarbij een groep creatievelingen bij elkaar komt om simpelweg tijd met elkaar te delen. Het was zo fijn om te merken dat  je in een aantal uur je batterij kunt opladen.
Naast dat ontmoetten wij Kine en Kristoffer van Ask og Eng. Zij waren kort op bezoek in Nederland en maakten een road trip door het land. We spraken over de keuken van Nathalie en de plannen om deze te fotograferen en over toekomstige projecten. Het is prettig om ondernemers te treffen en hun inspirerende achtergrond verhaal te horen.

Atelier update

In februari startten wij met werken vanuit onze nieuwe werkplek. Ondanks dat het meerendeel van deze maand grijs en regenachtig was, zaten wij knus te genieten van deze ruime plek. Het plan was om eerst in de ruimte te gaan zitten alvorens plannen te maken hoe de ruimte in te richten. En dat bevalt erg goed. In deze maand deden we kleine klusjes en bestelden we onder andere gordijnen van By Mölle om een flexibele opbergruimte te creëren en lieten we kussens maken om ons daybed aan te kleden.
De plannen voor gebruik van het atelier worden steeds concreter. Binnenkort kun je alle mogelijkheden hier vinden op de website.

Bamboe Stick

In februari zagen wij dat onze klanten steeds meer de keuze maakten voor de bamboe Stick. Wij begrijpen dat volkomen want deze duurzame houtsoort is prachtig. Wil je kijken of handgreep Stick in bamboe of een van de andere houtsoorten een toevoeging is voor je interieur? Bestel dan onze samples en ontvang direct een kortingscode voor de eerste bestelling.

Project Eleven

We hebben altijd meerdere projecten tegelijk lopen in allemaal verschillende fases. Een project duurt soms wel een jaar of langer van het maken van de plannen tot de start van de realisatie omdat het huis of de ruimte nog gebouwd of verbouwd moet worden. Zo ook met het zakelijke project van terugkerend opdrachtgever Eleven. Op dit moment zitten wij volop in de uitvoerende fase en krijgen daar zoveel energie van. Dit is de fase waarin je de ontwerpen realiteit ziet worden en de ruimte precies zo wordt als bedacht. In april zullen zij intrek doen in hun nieuwe kantoor en we houden jullie graag op de hoogte. Volg ons via Instagram om de vorderingen te zien.

Credits

Beelden door Design Studio Nu
Volg ons via Instagram voor meer zicht achter de schermen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *