Momenten | December

06 jan 2020

We delen hier graag momenten zoals in een dagboek. Momenten zoals een blik achter de schermen, een bezoek bij een klant, de voorbereiding op een presentatie maar ook kennis en inspiratie. We kijken terug op elke maand en lichten toe wat er die maand is gebeurd. Vandaag is de laatste maand van 2019 aan de beurt: december.

Projectuitvoering in fasen

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe lang het duurt om een project te begeleiden. Het antwoord daarop is: de tijdsduur is per project enorm verschillend. Regelmatig komt het voor dat wij voor onze opdrachtgevers een compleet plan maken en dat zij het plan vervolgens in stappen gaan uitvoeren. Het grote voordeel is dat de klant een duidelijk doel heeft en weet wat het eindresultaat zal zijn. Dat geeft hen rust en houvast. Zo ook bij een opdrachtgever met een prachtige woning in een oude zeepfabriek in het centrum van Delft. De basis van de ruimte voelde niet prettig aan doordat de verhoudingen van de ruimte anders gezien de voorgeschiedenis van de ruimte. Wij zijn we gestart met de basis kloppend te maken. Door maatwerkkasten en een fijne haard toe te voegen functioneert de woonkamer precies zoals de opdrachtgever voor ogen had. Nu dit gerealiseerd is, gaan wij verder met het toevoegen van meubilair.

Grote order

Naast projecten vind je in onze webshop handgrepen van plantaardig gelooid leer en verschillende houtsoorten. Ook bedrijven kunnen bij ons grote hoeveelheden bestellen. Zo werken wij al langere tijd samen met LIFETIME Kidsrooms uit Denemarken. Zij passen onze grepen toe op hun meubilair. Zo sturen wij met regelmaat grote hoeveelheden handgrepen naar Denemarken om vanuit daar vele kinderkamers te bereiken. En dat vinden wij zo’n bijzonder idee, onze grepen in al die verschillende huizen.

Liefde voor droogbloemen

Zoals velen hebben ook wij een zwak voor droogbloemen. Tessa plukte een takje met verbena en hing het te drogen aan de muur. Binnenkort komen wij met een nieuw product wat perfect geschikt is voor droogbloemen. Hou onze Instagram feed en shop in de gaten voor meer informatie over nieuwe producten.

Nieuwe werkplek

We verklapten het al eerder: in 2020 hebben we een nieuwe werkplek in het centrum van Delft. De laatste werkdag in 2019 tekenden we het huurcontract en begin januari krijgen wij de sleutel. We gaan eerst de ruimte opknappen en houden jullie hier graag van op de hoogte via Instagram Stories. Wij kijken er zo naar uit om aan de slag te gaan!

2019

We willen ook via deze weg iedereen bedanken voor alle support in 2019. We zijn dankbaar dat we dit al 11 jaar mogen doen. Tot in 2020!

Credits

Beeld door Design Studio Nu
Volg Design Studio Nu op Instagram 

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *