Momenten | Januari

10 feb 2020

We delen hier graag momenten zoals in een dagboek. Momenten zoals een blik achter de schermen, een bezoek bij een klant, de voorbereiding op een presentatie maar ook kennis en inspiratie. We kijken terug op elke maand en lichten toe wat er die maand is gebeurd. Dit keer is de eerste maand van 2020 aan de beurt: januari.

start 2020

Na een fijne vakantie beginnen we dit jaar met veel enthousiasme. Onze hoofden lopen werkelijk over van goede ideeën. Zo’n nieuw jaar geeft het gevoel dat alles mogelijk is, een hele frisse lei. Tel daar bij op dat wij ook naar een nieuwe plek verhuizen in de maand januari en het ene idee volgt het andere op. Op onze website kun je veel van die nieuwe dingen gaan zien dus kom regelmatig hier terug.

Nieuwe voorraad Sticks en maatwerk

We haalden begin januari nieuwe voorraad van Sticks op bij de producent. Naast de vier standaard maten van Stick is het nu ook mogelijk om maatwerk te bestellen tot wel 120 cm lengte per Stick. Heb je interesse? Stuur ons gerust een mailtje. Binnenkort kun je deze maatwerk Sticks gemakkelijk bestellen in de shop.
Wist je dat dinsdag onze vaste verzenddag is van de webshop bestellingen? Wij kunnen op die manier in alle rust en met aandacht de bestellingen verwerken. Heb je een bestelling snel nodig? Neem dan contact met ons op, we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Styled By

In de maand januari deelden wij een aantal beelden op Instagram waarin onze Sticks te zien zijn in inspirerende huizen. Zoals in de prachtige plywood keuken van Sanne Hop. Zij koos voor Sticks in noten op de hoge kasten. En bij toeval spotten wij onze esdoorn Sticks in een binnenkijker van Vtwonen. Onze goede vrienden van Woodchuck maakten maatwerkkasten voor Boris en Dierdre en gebruikten daarvoor Stick. En dat onze Stick op zijn plek is in uiteenlopende interieurs bewijst het project van Avenue Design Studio. Holly en Hedda gebruikten Stick eiken in een van hun projecten namelijk deze prachtige keuken met groen hardstenen blad.

Verhuizing

Naast de lopende projecten en de verkoop in de webshop was januari een drukke maand omdat wij achter de schermen ons klaar maakten voor de verhuizing van Den Haag naar Delft. Onze nieuwe werkplek in het centrum van Delft is een atelier van 80 vierkante meter: een ruimte voor creativiteit, voor onszelf maar ook voor anderen. De ruimte werd volledig geschilderd en we lieten een nieuwe vloer leggen. In de laatste dagen van januari verhuisden wij alle spullen. Daardoor komen we ook veel spullen tegen die wij niet direct meer nodig hebben. Wist je dat we die verkopen via ons Design Studio Nu verkoopt account op Instagram? We blijven nieuwe dingen toevoegen dus neem gerust een kijkje.

Credits

Beeld door Design Studio Nu
Volg Design Studio Nu op Instagram 

Stick Styled By 
Plywood keuken | Sanne Hop
Eiken keuken | Avenue Design Studio
Binnenkijker | Vtwonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *