Momenten | Oktober

01 nov 2019

De oplettende lezer had het al gezien: we hebben op de website het kopje blog veranderd in momenten. De term blog paste ons niet meer bij ons. En dus gingen we nadenken over wat dan wel zou passen. We kwamen al snel uit bij momenten. We delen hier graag momenten zoals in een dagboek. Momenten zoals een blik achter de schermen, een bezoek bij een klant, de voorbereiding op een presentatie maar ook kennis en inspiratie. Bovendien zullen wij elke maand terugkijken en toelichten wat er die maand is gebeurd. Dus laten we beginnen!

De afgelopen maand is Nathalie weer begonnen na haar zwangerschapsverlof. Tessa heeft al die tijd het fort bewaakt maar nu we weer met zijn tweeën zijn, belanden we in een stroomversnelling.
Zo kunnen we de houten handgreep Stick nu ook op maat leveren tot wel 120 cm. De eerste orders zijn zelfs al verzonden. Heb je ook interesse, stuur gerust een mailtje.

Ook weten steeds meer klanten de weg te vinden naar onze eco friendly collectie. We verpakken de bestellingen altijd met veel zorg en aandacht in. Deze herfst is ons verpakkingsmateriaal met bruintinten en droogbloemen. Daarnaast hebben we ook hier aandacht voor het milieu. Wij vragen onze klanten de verpakkingsmaterialen, allen van papier, in de papierbak te doen. Dit doen we met een mooi kaartje dat je ook kunt gebruiken als decoratie.

Een van de dingen die we graag doen is samen creëren, fotograferen en het maken van visuele content. Vaak is dit in opdracht maar dit keer legden de vorderingen van de verbouwing van Nathalie vast om te kunnen gebruiken als nieuw beeldmateriaal voor onze website. De reacties zijn zo positief en dat geeft een goed gevoel.

Het geeft ons zoveel plezier om producten en projecten tot leven te zien komen. Zoals dat prachtige hoofdkantoor van HK living dat wij in 2016 mochten ontwerpen. En houten handgrepen op de keuken van Daisy van @opdestadsmuur.

Ook namen wij de tijd voor onze gezinnen. Al sinds de start van Design Studio Nu in 2008 streven wij er naar de schoolvakanties met de kinderen thuis te zijn. En steeds weer merken wij dat even stil staan, juist zorgt voor focus en voldoende energie om plannen uit te werken. Dus waren wij deze maand veel buiten, zagen de bladeren verkleuren en legden paddestoelen vast. Ook genoten wij van zitten bij de haard.

Na de herfstvakantie gingen wij kijken naar een grotere werkplek. We hebben die plek nodig om de plannen van 2020 vorm te kunnen geven. Het lijkt erop dat we die plek gevonden hebben en de zoektocht alleen al was erg inspirerend. We hopen er snel meer over te kunnen vertellen.

Tot zover de maand oktober, op naar inspirerende momenten in november. Wil je meer weten, laat gerust een berichtje achter. We horen graag van je.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *