Tuin | Overkapping

17 mei 2022

Je woonruimte vergroten door ook je tuin hiervoor te gebruiken is een goed idee. Helemaal als je zorgt dat een spatje regen niet direct roet in het eten gooit. Tuinoverkappingen bieden volop mogelijkheden maar het klinkt vaak ingewikkeld om te realiseren. Dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Er zijn ook standaard oplossingen die je door bijvoorbeeld met groen te laten begroeien heel sfeervol kunt maken.

Waar gebruik je die extra ruimte voor?

Die extra leefruimte kun je verschillende functies geven, we noemen er hier een aantal. De meest voor de hand liggende is om je tuintafel neer te zetten zodat je snel buiten kunt eten en daarvan te genieten in de buitenlucht. De overkapping zorgt voor schaduw bij zonnige dagen en beschermt je tegen regen. Je zult snel merken dat ook in Nederland je veel buiten kunt zijn, ook als het geen stralend zomerweer is.

Misschien vind je het juist fijn om een extra zitplek te creëren? Ook een woonkamer maak je gemakkelijk onder een overkapping.Tuinmeubels bieden tegenwoordig veel comfort en zo is er eenvoudig een plek te maken waar je de hele dag plezier van hebt. Met een bank, stoel en salontafel heb je een mooie comfortabele plek.

Een overkapping over een jacuzzi zorgt ervoor dat je ook daar veel vaker in zult gaan zitten. Je bent beschut en daarmee geniet je van meer privacy. Bovendien weerhoudt een buitje in lente of herfst je niet meer om toch even te ontspannen in je bubbelbad.

categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *