We gaan verhuizen!

07 jun 2022

In februari 2020 startten wij met werken vanuit het atelier in de Kromstraat. Met veel energie en mooie plannen gingen wij van start. Zoals iedereen wel kan voorstellen, zag dat een maand later er allemaal heel anders uit. De komst van Corona in de vroege lente van 2020 veranderde al snel onze levens, zoals op werkgebied als privé.

Nieuwe inzichten, veranderde behoefte

De levendige binnenstad van Delft veranderde tot een stille omgeving. Deze periode gaf ons nieuwe en waardevolle inzichten in hoe wij de toekomst van Design Studio Nu zagen. We besloten de koers iets aan te passen en daarbij veranderde ook de behoefte in hoe een werkplek eruit moest zien. Het atelier paste plots niet meer zo goed als in 2020. We hakten de knoop door en besloten het contract op te zeggen en eind januari 2023 zouden wij de deur van het atelier sluiten.

Toekomst

Zoals zo vaak gaat bij het sluiten van een deur opent er een andere deur.  Wij hadden nog geen vastomlijnde plannen waar we met Design Studio Nu heen zouden gaan, mede door de recente ervaring van een snel veranderde wereld. En dat blijkt in ons voordeel te werken. Inmiddels weten we waar we in de toekomst een fijne kantoorplek zullen hebben. We zullen er in een later stadium meer over vertellen. Bovendien verhuizen we niet eind januari maar al eind augustus zodat de nieuwe huurder eerder in de Kromstraat kan starten.

Tijdelijke plek

Onze nieuwe werkplek is dan nog niet klaar dus zullen wij een korte tijd vanuit huis werken. Gelukkig hebben wij beide fijne werkplekken: Tessa in het tuinhuis en Nathalie in haar studio in de tuin. Daar kijken we gek genoeg ook weer naar uit. Vanuit die rustige basis invulling te kunnen geven aan de nieuwe werkplek.

Opruimen en verhuizen

De komende periode zullen wij opruimen en spullen verkopen via ons speciale Instagram account Design Studio Nu verkoopt. We hopen dat we spullen een fijne nieuwe plek kunnen vinden bij een ander.

Heb je vragen? Laat gerust een berichtje achter. We vinden het leuk van je te horen!

Credits

fotografie – Rachel van Loenen | Studio Artspret

Design Details

Hou voor de verkoop van spullen ons speciale Instagram account Design Studio Nu verkoopt in de gaten.

categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *