Een reisje naar Luxemburg | herfst inspiratie

25 sep 2018

Soms vragen mensen ons waar wij onze interieur inspiratie vandaan halen. Natuurlijk kun je dan denken aan tijdschriften, Pinterest of ook erg fijn om rond te kijken: Instagram. Maar de échte inspiratie overvalt je, op gewone momenten in het echte leven. Soms is het bij het kijken van een film, tijdens een wandeling door de stad of zoals Tessa afgelopen weekend had, tijdens een kort weekendje weg. Zij ging met haar broers en zus een weekend naar Luxemburg en genoot van de eerste tekenen van herfst.

Herfst in huis

“De prachtige kleuren combinaties in de gevels van de huizen deden me denken aan het creëren van een knusse slaapkamer. Wij hebben sinds korte tijd een nieuwe slaapkamer (je leest er hier meer over) en kijk er naar uit om warmere tinten toe te voegen. Op deze manier maak je al snel een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. De kussens van By Mölle lenen zich hier goed voor met verschillende texturen én warme tinten zoals cinnamon en hazel.”

We zijn benieuwd: waar haal jij interieur inspiratie vandaan? En laat jij je beïnvloeden door het seizoen bij interieur keuzes?

Credits

omslag en slaapkamer beeld via Coco Lapine Design
beeld kussens By Mölle
beelden Luxemburg Design Studio Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *